Період публікації:

від

до

Категорія:

Батьківські збори

Опубліковано: Понеділок, 17 грудня 2018 

min
max

11 грудня у Звірській СЗШ відбулися батьківські збори.

У порядок денний були внесені такі питання:

1. Нова українська школа.

2. Шкільні заходи за І семестр 2018-2019 р.

3. Конкурси: Т.Шевченка, П.Яцика.

4. Адаптаційний період в 5 класі.

5. Поведінка учнів в школі, в транспорті, на вулиці.

6. Різне.

Збори відкрила директор школи Бичик Галина Василівна. Вона детально проаналізувала стан навчально-виховної роботи за І семестр.

Вчитель початкових класів Бугай Ганна Іванівна запросила батьків на кілька хвилин зануритись у світ сучасного першокласника Нової української школи. Ганна Іванівна проаналізувала навчально-виховний процес своїх першокласників, використавши для наочності фотоматеріали, розповіла з яких етапів складається їхній день у школі, продемонструвала проведену роботу кожного тижня окремо, провела з батьками кілька цікавих досліджень та створила символічне "материнське серце", яке любить своїх дітей і оберігає їх з такою силою, що в ньому одночасно б"ються всі їхні серця і розділити їх неможливо. Батькам було запропоновано на таких же символічних "долоньках любові" написати побажання своїм дітям і прикріпити їх до цього "материнського серця".

Після цього класний керівник 9 класу Цицик Ольга Іванівна продемонструвала усі шкільні заходи, які відбувалися у нашій школі протягом І семестру.

Галина Василівна подякувала всім учасникам, які брали участь у конкурсах Т.Шевченка, П.Яцика, їхнім батькам та вчителям української мови та літератури Цицик Ользі Іванівні та Сало Марії Василівні, завдяки яким учні гідно представили нашу школу та зайняли призові місця.

Класний керівник 5 класу Лужецька Галина Миколаївна проаналізувала адаптаційний період п"ятикласників, звернувши увагу на проблеми, з якими вони стикаються, та доступно пояснивши батькам, що є причиною виникнення даних проблем.

На батьківські збори були запрошені дільничні офіцери поліції Кульчицький-Цмайло Ігор Ількович та Звір Роман Ярославович. Їх запросили до слова при розгляді питання поведінки учнів у школі, транспорті та на вулиці.

Також було проведено анкетування батьків "Як добре Ви знаєте свою дитину".

Про навчальні досягнення кожної дитини батьки почули від класних керівників.

Немає коментарів

Схожі статті:

Олімпійський тиждень 2019 Олімпійський тиждень 2019 Опубліковано: Понеділок, 16 вересня 2019 З 9 по 13 вересня у нашій школі проходив «Олімпійський тиждень 2019», присвячений Дню фізичної культури та спорту. Учні впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості, малювали малюнки та отримали можливість більше дізнатися про історію та виникнення Олімпійських ігор, їх ідеї та принципи. В...

Переглядів: 399 Коментарів: 0

Відділи освіти

Батьківські збори Батьківські збори Опубліковано: Понеділок, 04 лютого 2019 01.02.2019 у Бориславській ЗСШ-інтернаті в11 класі було проведено батьківські збори за участі директора школи. На зборах розглянули питання успішності учнів 11 класу за l семестр навчального року, участь випускників у ДПА та реєстрація учнів на ЗНО 2019. В ході активного діалогу кл. керівник Басюк...

Переглядів: 536 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook