Період публікації:

від

до

Категорія:

Волейбол. «Ліга Області» 2018/2019 років

Опубліковано: Понеділок, 24 грудня 2018 

min
max

 У суботу, 8 грудня в спортзалі Стрийської ДЮСШ міськвно відбувся третій етап «Ліга області» 2018/2019 рр., серед дівчат 2005 року народження.  Попередні два етапи відбулися в містах Трускавець та Новий Розділ. У цьому турнірі виступають чотири волейбольні дівочі команди: ДЮСШ (Стрий), ДЮСШ (Новий Розділ), ДЮСК «Спортовець» (Трускавець) та ВК «Панчери» (Львів).

      Тренер юних стрийських волейболісток Микола Столярський відзначив, що його підопічні показали високий рівень підготовки та жагу до перемоги. Усі свої три поєдинки юні стрийські волейболістки провели на одному диханні та по праву здобули три впевнені перемоги над волейболістками ДЮСШ (Новий Розділ), ДЮСК «Спортовець» (Трускавець) та ВК «Панчери» з одинаковим рахунком – 3:0.

      Після трьох етапів юні волейболісти ДЮСШ (Стрий) мають у своєму активі 14 залікових очок. Команда ДЮСШ (Новий Розділ) набрала 10 залікових очок та має одну пропущену гру з ВК «Панчери» (Львів). Третій рядок турнірної таблиці посідає ДЮСК «Спортовець» (Трускавець) – 6 залікових очок. Замикає турнірну таблицю волейбольний клуб «Панчери» (Львів) – 3 залікових очка.

      Уже у Новому, 2019 році команди продовжать ботьбу за титул переможця та призерів «Ліга Області» 2018/2019 рр. Наприкінці січня – на початку лютого 2019 року в м. Львові відбудеться четвертий етап. У березні 2019 року в м. Стрий або м. Новий Розділ відбудеться п’ятий етап, а на початку квітня 2019 року в м. Трускавець пройде заключний шостий етап.

      Палкі прихильники та шанувальники стрийського волейболу бажають тренеру Стрийської ДЮСШ міськвно з волейболу Миколі Столярському та його вихованцям блискавичних перемог, нових титулів та волейбольних вершин у Новому, 2019 році. Нехай щастить вам у всьому!

           За матеріалами редакції газети "Фортуна"

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Фінальний етап обласних змагань з волейболу "Шкільна волейбольна ліга України - 2019" Фінальний етап обласних змагань з волейболу "Шкільна волейбольна ліга України - 2019" Опубліковано: Середа, 17 квітня 2019 Неймовірно важкий, насичений та результативний день 11 квітня 2019 р. видався для команд волейболістів СЗШ №10. Команди юнаків та дівчат 2002 р. н. змагались у Стрию, команда дівчат 2005 р.н. - у м. Трускавець. У старшій віковій групі суперниками юнаків були команди Радехівського та Старосамбірського...

Переглядів: 479 Коментарів: 0

Відділи освіти

Волейбол. Збірна ДЮСШ (Стрий) – другий призер турніру Волейбол. Збірна ДЮСШ (Стрий) – другий призер турніру Опубліковано: Субота, 30 березня 2019 Нещодавно у спортзалі дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» (Трускавець) відбувся регіональний турнір з волейболу серед чоловіків – «Кубок міського голови Андрія Кульчинського».   На урочистій церемонії відкриття міський голова Трускавця Андрій Кульчинський привітав усіх учасників турніру...

Переглядів: 827 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook