Період публікації:

від

до

Категорія:

Святий Миколай завітав до школи

Опубліковано: Середа, 26 грудня 2018 

min
max

Напередодні дня святого Миколая – доброго покровителя і мудрого наставника передусім для дітвори – у Воле- Блажівській СЗШ І ст. відбулося сяткове дійство для учнів школи. Це найбажаніший день у році для дітлахів.  У цей день діти чекають на подарунки, в повітрі витає запах мандаринів і все навкруги сповнене дивами. 

Добре, щедре багате і по-справжньому родинне свято зібрало чимало глядачів. Сповнені цікавості оченята були у дітей малюків- дошкільнят. 

Ось і настала мить, коли Миколай завітав до дітей школи. Дійство відбулося зранку, о 11.00 год, 18 грудня. Чудотворець був зі своїми помічниками-ангеликами. Жодна дитина не залишилася без подарунка. А у відповідь діти підготували для Миколая вірші та пісні. 

В котре свою майстерність продемонстрували учні у танцювальних композиціях під назвами “Танець гномів” та “Ляльковий танок”. 

Діти та батьки отримали чудові враження, радісні емоції, заряд позитивної енергії на наступний рік.Це свято стало незабутнім дійством як для організаторів, так і для гостей, адже кожна людина, маленька чи доросла, чекає новорічного дива, безліч подарунків та здійснення усіх мрій та побажань. Нехай кожна дитина, кожен маленький мешканець Волі-Блажівської та України отримає бажане і всі їхні мрії обов’язково здійсняться.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Іде добрий Святий Миколай Іде добрий Святий Миколай Опубліковано: Неділя, 22 грудня 2019 Іде через всі віки Україною добрий Святий Миколай. Здавна його свято особливе, хвилююче, казкове. Адже, завжди цього дня малюки, та й чимало дорослих, знаходять під подушкою подарунки від свого найулюбленішого Святого. Завдяки керівництву Давидівської сільської ради ОТГ завітав святий Миколай і в Давидівський...

Переглядів: 833 Коментарів: 0

Відділи освіти

«Ходить по землі Святий Миколай» «Ходить по землі Святий Миколай» Опубліковано: П`ятниця, 20 грудня 2019 19 грудня- одна з найочікуваніших дат у році,день,перед яким усі дітлахи намагаються бути якомога чемнішими-свято Миколая.    Важко передати ті емоції,які вирували у актовій залі в Бориславській ЗСШ – інтернаті. Не тільки діти,а й дорослі занурилися до неймовірного казкового дійства «Ходить по землі...

Переглядів: 719 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook