Період публікації:

від

до

Категорія:

«Миколая зустрічаймо в цей святий величний час» (фото)

Опубліковано: Понеділок, 17 грудня 2018 

min
max

17 грудня 2018 року в НРЦ І-ІІ ступенів «Довіра» відбулось одне з наймилосердніших і найсвітліших свят усього християнського люду, сценарій якого розробила заступник з виховної роботи О.В. Новаковська, а провели класний керівник М.І. Нижняк та вихователь М.П. Марущак із учнями 3-х класів.

Все дійство було пронизане вдало підібраним музичним супроводом, рухами та піснями, які майстерно виконали діти під керівництвом Кияк М.В.

Окрасою феєричної «казки» став прихід із небес на землю Святителя Миколая із своїми помічниками ангелами. Роль Святого відтворив студент Національного університету "Львівська політехніка", Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Ментух Ярослав.

Вже стало добрим звичаєм ходити в господу з миром і дарунками, які традиційно в день свята привозять із Австрії представники благочинної організації «Ландрельгільфе».

Навзаєм вихованці школи подарували гостям як національний оберіг ляльку-мотанку виготовлену руками учнів під керівництвом вчителів трудового навчання Бущак Г.В., Король Н.І., Подолюк Н.І.

Технічну підтримку забезпечила вчитель інформатики Горак Н.Л.

На завершення святкового дійства директор Центру В.Є. Лозинський подякував усім, хто долучився до проведення заходу, зокрема вихованцям школи, батькам та Новаковському В.Г. А також привітав усіх, хто носить ім’я Микола та закликав наслідувати Добро, Любов та вчинки Святого.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Чемпіони майбутнім чемпіонам (фото) Чемпіони майбутнім чемпіонам (фото) Опубліковано: Середа, 19 грудня 2018 19 грудня в НРЦ «Довіра» відбулось свято, яке організували представники гандбольної команди «Галичина». В святі прийняли участь учні 1-4 класів. У залі планувала атмосфера радості, щастя, усмішок, всі діти отримали подарунки від святого Миколая.

Переглядів: 390 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

До учнів індивідуальної форми навчання завітав Святий Миколай (фото) До учнів індивідуальної форми навчання завітав Святий Миколай (фото) Опубліковано: Четвер, 21 грудня 2017 21 грудня 2017 року в НРЦ «Довіра» до учнів індивідуальної форми навчання завітав Святий Миколай. Діти старанно готувалися до свята: вчили віршики та пісеньки, розучували хороводи. Також для них було організовано цікаві конкурси. За старання, слухняність та успіхи кожна дитина отримала з рук Святого...

Переглядів: 774 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook