Період публікації:

від

до

Категорія:

Розвага «Зайчикова ялинонька» для вихованців центру ранньої допомоги НРЦ «Левеня»

Опубліковано: Четвер, 27 грудня 2018 

min
max

Новий рік – це завжди свято, розвага, веселощі, очікування дива, подарунків, здійснення мрій…

Переконатися в цьому мали змогу найменші вихованці центру ранньої допомоги Комунального закладу Львівської обласної ради Навчально-реабілітаційного центру «Левеня», котрі 27 грудня 2018 року відвідали розвагу «Зайчикова ялинонька».

Метою заходу було розвивати чуття слуху, ритму, вчити виконувати інструкції дорослих, виховувати у дітей і батьків інтерес до спільної діяльності.

Діти разом з батьками напередодні виготовляли новорічні кульки, обстежували ялинку та інші атрибути, пов’язані з розвагою. Несподіванкою для всіх була зустріч із Зайчиком, який дрімав під ялинкою. Протягом розваги він у веселій ігровій формі навчив діток нових рухів, та почастував смаколиками. Малеча весело співала та танцювала навколо ялинки. Скрізь лунали дзвінкий сміх  дітей і батьків та веселі побажання.

Зимова феєрія продовжується…

Мама вихованки п.Леся: «Моїй дитині важко наслідувати будь-які рухи та дії, коли про це просить дорослий. Проте  вона  з радістю виконувала всі рухи разом із Зайчиком».

Мама вихованця п. Любов: «Щиро дякую всім спеціалістам закладу за можливість відчувати підтримку і допомогу, за те, що ви навчили вірити в себе та своїх дітей».

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Музично-ігрове дійство  «Як зима з весною зустрічалися!?» Музично-ігрове дійство «Як зима з весною зустрічалися!?» Опубліковано: Субота, 15 лютого 2020 14 лютого 2020 року в Комунальному закладі Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» у вихованців старших груп «Мак» та «Соняшник» відбулося музично-ігрове дійство  «Як зима з весною зустрічалися!?». Метою заходу було закріплення знань про народні традиції  святкування  Стрітення,...

Переглядів: 974 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Заходи до Дня Святого Миколая у НРЦ «Левеня» Заходи до Дня Святого Миколая у НРЦ «Левеня» Опубліковано: Субота, 22 грудня 2018 День Святого Миколая – найулюбленіше свято усіх дітей. Вони з нетерпінням чекають моменту, коли знайдуть подарунок під подушкою. 19 грудня 2018 року у ІІ відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбулися розваги до Дня Святого Миколая з метою...

Переглядів: 1260 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook