Період публікації:

від

до

Категорія:

РІК РОЗПОЧАЛИ З ДОБРОЧИННОСТІ

Опубліковано: Четвер, 10 січня 2019 

min
max

2019 рік колектив відділу освіти Пустомитівської райдержадміністрації розпочав з проведення акції «Вареники для воїнів АТО». 
Отож, в перший тиждень нового року начальник відділу освіти райдержадміністрації Тетяна Стахів зорганізувала свій педагогічний колектив, щоб напередодні Різдва Христового наліпити вареники з картоплі та капусти для бійців АТО, щоб вони відчули тепло родинного вогнища. Звичайно, кожен з учасників акції того дня йшов до шкільного закладу з борошном та начинкою для страви.
Зі щирими словами вдячності за участь у добрій справі звернувся до присутніх голова Пустомитівської райдержадміністрації Ігор Хрунь, який спільно з головою районної ради Галиною Гичкою, висловив сподівання, що акція «Вареники для воїнів АТО» стане традиційною та отримає підтримку більшої кількості охочих долучитись. 
Освітяни працювали злагоджено і активно, в піднесеному настрою, адже розуміли, що робили важливу справу. Поки наші родини в теплі зустріли Новий рік і сьогодні готуються до святкування Різдва Христового, там, на Сході, бійці виборюють для нас мирне і щасливе майбутнє, і їм у період новорічно-різдвяних свят особливо потрібна наша підтримка і допомога.
Ліпили та варили готові партії українських смаколиків на кухнях: Пустомитівської ЗОШ №1 та Пустомитівської ЗОШ №2, Зимноводівської ЗОШ №1, Оброшинської ЗОШ, Старосільської ЗОШ, Звенигородської ЗОШ, Семенівської ЗОШ, Сокільницької ЗОШ, Ставчанського НВК, Милятичівської ЗОШ, Підбірцівської ЗОШ, Наварійської ЗОШ-гімназії, Борщовицького НВК, Будьківської ЗОШ, Лисиничівської ЗОШ, ДНЗ №3 м. Пустомити та ДНЗ с. Містки. Опісля готову страву з маслом насипали у відра і підполковник запасу, ветеран військової частини А2166 с. Липники Пустомитівського району Юрій Давидов завантажив їх в автомобілі та вирушив на Схід до захисників, в зону АТО.
На закінчення голова Пустомитівської райдержадміністрації Ігор Степанович щиро подякував усім, хто, незважаючи на вихідні і святкові дні, присвятив свій час не відпочинку, а вирішив трохи попрацювати задля благородної справи.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Мама! Найдорожче слово в світі Мама! Найдорожче слово в світі Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 День Матері в Україні відзначається в другу неділю травня. Це свято-свято вічності. Мама – найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, зайвими вони не будуть ніколи. До Дня Матері у Підбірцівській ЗОШ I-III ступенів, вчитель фізичної культури Карабан Н.М. зі...

Переглядів: 870 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Родина, родина від батька до сина…" "Родина, родина від батька до сина…" Опубліковано: Середа, 29 травня 2019 24 травня дружна класна родина 6-го гімназійного класу Наварійської ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії зібралася на святі "Родина, родина від батька до сина…". Увага і повага до сім'ї, до роду не приходить сама по собі. Її треба виховувати. Дитина змалку повинна усвідомлювати свою приналежність до родини, до рідного...

Переглядів: 773 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook