Період публікації:

від

до

Категорія:

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму

Опубліковано: Понеділок, 04 лютого 2019 

min
max

В рамках низки науково-освітніх проектів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи:

  • 18 грудня – 24 лютого – мистецький проект «Відомий і невідомий Труш». «З мандрів», «Постаті» (до 150-річчя від дня народження художника).

В історичному музейному комплексі Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького по вул. Драгоманова, 42:

  • 13 грудня – 24 лютого – мистецький проект «Відомий і невідомий Труш. Ретроспектива» (до 150-річчя від дня народження художника).
  • 5 лютого – в межах програми «Музейна педагогіка» – музейний квест «Українське мистецтво ХХ ст.».
  • 5 лютого – в межах проекту «Музейна майстерня» – майстер-клас із друку гравюри (за мотивами графічних творів українських митців ХХ століття Я. Музики, Л. Геца, М. Яціва).
  • 7 лютого – в межах виставкового проекту «Відомий та невідомий Труш. Ретроспектива» – лекція «Станіслав Людкевич. Штрихи до портрету». Лекторка – Р. Мисько-Пасічник, старший науковий співробітник МММ Соломії Крушельницької.
  • 8 лютого – в межах програми «Музейна педагогіка» – музейний урок «Реалізм та модернізм в українському живописі та літературі».
  • 9 лютого – в межах проекту «Дитячий музейний клуб» – тематичне заняття «Стиль в мистецтві».
  • 9 лютого – в межах виставкового проекту «Відомий та невідомий Труш. Ретроспектива» – майстер-клас «Етюди в музеї. Рисунок».
  • 10 лютого – в межах виставкового проекту «Відомий та невідомий Труш. Ретроспектива» – дитячий проект «В гостях у Івана Труша: Художник та його квіти».

на базі Художньо-меморіального музею О. Кульчицької:

  • 4 жовтня – 4 лютого – виставка «Українське народна вишивка із збірки Олени та Ольги Кульчицьких» (за матеріалами фондового зібрання НМЛ ім. А. Шептицького).

на базі Художньо-меморіального музею О. Новаківського:

  • 10 лютого – художньо-музичний вечір «Барви музики» на експозиції ХММ О. Новаківського спільно з учнями та педагогами ЛССМШІ ім. С. Крушельницької та студентами ЛНАМ.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Школярів Львівщини запрошують переглянути виставковий проєкт «Корнило Устиянович. Художник українського відродження в Галичині» Школярів Львівщини запрошують переглянути виставковий проєкт «Корнило Устиянович. Художник українського відродження в Галичині» Опубліковано: Вівторок, 21 січня 2020 Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує школярів м. Львова та області відвідати виставковий проєкту «Корнило Устиянович. Художник українського відродження в Галичині», присвячений 180-річчю від дня народження художника. На виставці заекспоновано понад 70 малярських і графічних...

Переглядів: 2445 Коментарів: 0

Виховання

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Опубліковано: Вівторок, 13 серпня 2019 В рамках низки науково-освітніх проектів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи: 13 червня – 10 серпня – виставка малярських робіт Тараса Лозинського «Малярство на склі». 17 липня – 20 серпня – Єжи СТЕМПАК (РП). Тори художнього плетіння з лози. 20...

Переглядів: 1668 Коментарів: 0

Виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook