Період публікації:

від

до

Категорія:

Зустріч 2019

Опубліковано: Вівторок, 05 лютого 2019 

min
max

Час… Він виписує на шпальтах газет свої тексти, змінює рубрики, карбує на папері наші мрії та здобутки і здає в архів уже пожовклі стоси періодики.
І хоча багато із наших газетних сторінок – спогадів пожовкло від плину часу, але найцінніші з них сьогодні, 2 лютого, випускники 10 ювілейних років зібрали у яскравий колаж. Колаж під назвою «Школа». Адже сьогодні у стінах Рудківської школи відбувся вечір зустрічі шкільних друзів «Колаж шкільних спогадів».
Учні 11 класу разом із класним керівником Шимчак Н.Б. підготували для гостей свята фотоспогади, цікаві музичні ретро хвилинки, запросили пригадати найяскравіші шкільні моменти. А ще багато танцювали та жартували.
Усіх випускників привітала директор школи Надія Іванівна Кондрашова. Своїми шкільними спогадами поділилися міський голова Рудок І.М. Лозинський, випускник 1989 року, директор ДНЗ «Ромашка» М.М. Шимчак, випускниця 1969 року.
Із трепетом серця усі присутні вшанували пам’яті тих своїх наставників, які, на жаль, відійшли у вічність. Контраст емоцій ще раз допоміг відчути, що справжнє щастя – це можливість вчасно подякувати своєму вчителю, посміхнутися, пригадати його науку!
А ще щастя – це відчути у собі покликання навчати. Серед сьогоднішніх випускників-ювілярів 17 колишніх учнів пов’язали своє життя із Рудківською школою! І цього вечора вони із задоволенням вітали своїх друзів-однокласників. Так само щиро пісенний подарунок для усіх учителів школи підготував випускник 2014 року Ігор Хамик.
Учні 11 класу, майбутні випускники 2019 року, висловили своє захоплення мужністю випускника 2004 року Балабуха Олега та випускників 2009 року Андрія Кравця, Андрія Винара, Юрія Овчарова, які стали на захист України у період військового протистояння на сході. А ще зі сцени лунали життєстверджуючі рядки з поезії випускниці Рудківської школи 1989 року Наталки Крісман.
І хоча під час зустрічі, ми дозволили собі трішки жарту. Але насправді – гордимося, усіма випускниками Рудківської школи. Ми рівняємося на ВАС!

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

                                   Права та обов'язки дітей Права та обов'язки дітей Опубліковано: П`ятниця, 20 грудня 2019 В рамках проведення  Всеукраїнського тижня права у Гостинцівській ЗОШ І-ІІ ступенів Мостиського району   10.10.2019 року відбулася зустріч учнів школи з інспектором з ювенальної превенції Мостиського ВП старшим лейтенантом поліції Петик В.В. Під час змістовної години спілкування «Права та обов'язки дітей»...

Переглядів: 786 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook