Період публікації:

від

до

Категорія:

Вдосконалюємо систему управління дошкільною освітою

Опубліковано: Вівторок, 05 лютого 2019 

min
max

Сьогодні, 05 лютого 2019 р.,  проведено практичне заняття з керівниками дошкільних закладів освіти і відповідальними за  формування звітності та  бази даних у програмі  «Курс: дошкілля»  Шегинівської об’єднаної територіальної громади  «Підключення до порталу  “Україна. ІСУО інформаційна система управління освітою” та формування бази даних і статистичної звітності».

Підключення до системи дозволяє створити єдину систему збору, обробки та зберігання інформації в розрізі закладу дошкільної освіти. Одночасно вирішується проблема забезпечення органів управління освітою повною оперативною та достовірною інформацією про діяльність ЗДО, що дає можливість здійснювати освітній менеджмент на більш високому рівні, ефективніше планувати витрати бюджетів всіх рівнів в рамках реалізації освітянських програм, раціонально та обґрунтовано корегувати напрями для подальшого розвитку дошкільної  освіти.

Керівники і відповідальні за адміністрування програми «Курс: дошкілля» провели масштабну попередню роботу із формування бази даних і  звітності закладу дошкільної освіти.

На  практичному занятті вони вносили ці дані у програму і передавали  на WEB-сервер.

 Як результат, усі  ЗДО  Шегинівської ОТГ підключені до порталу “Україна. ІСУО інформаційна система управління освітою” та інформаційно-телекомунікаційної системи «ДІСО»,  сформували базу і статичний звіт 85-к.

Ця створена база  буде у подальшій роботі необхідним інформаційним ресурсом для прийняття обґрунтованих управлінських рішень в сфері дошкільної роботи.

Дякую усім, хто долучився до цього процесу і працює над його вдосконаленням!!!

Немає коментарів

Схожі статті:

Cемінар практичних психологів, соціальних педагогів та шкільних бібліотекарів  закладів освіти Шегинівської ОТГ Cемінар практичних психологів, соціальних педагогів та шкільних бібліотекарів закладів освіти Шегинівської ОТГ Опубліковано: П`ятниця, 08 листопада 2019 З метою пошуків нових форм методичної роботи,  належного проведення міжшкільних методичних  засідань педагогічних працівників 07 листопада 2019 року був організований виїзний семінар  «Екскурсія, як  форма культурно-освітньої роботи та вплив на психофізичний стан людини» для практичних психологів, соціальних...

Переглядів: 849 Коментарів: 0

Відділи освіти

Засідання методичної ради Засідання методичної ради Опубліковано: Вівторок, 10 вересня 2019 Сьогодні, 10 вересня 2019 року на базі Шегинівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання методичної ради за участю заступників директорів з навчально-виховної, виховної роботи закладів загальної середньої освіти, директора БДЮТ, методистів. На порядок денний було винесено  обговорення нагальних питань –...

Переглядів: 673 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook