Період публікації:

від

до

Категорія:

"Вшанування 5-ї річниці пам’яті Героїв Небесної Сотні"

Опубліковано: Понеділок, 18 лютого 2019 

min
max

Сьогодні  школярі шкіл м. Львова долучились до акції підняття прапора Майдану.
«Ми маємо бути учасниками таких заходів, акцій, адже це є дуже важливо для нас. Бо молодь повинна знати про ці події, повинна різними способами вшановувати наших героїв. І саме тому я долучилась до такої акції, як підняття прапора, - розповіла учениця 11 класу ліцею №8 ЛМР, Sofi Rozvadovska.
А також, з метою національно-патріотичного виховання для учнів з шкіл м. Львова проведено лекцію «Подвиг українських Майданів: від ЗУНР до Небесної Сотні».

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові проведено конкурс на створення макету Куточка Пам’яті Героям Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО У Львові проведено конкурс на створення макету Куточка Пам’яті Героям Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО Опубліковано: Вівторок, 23 квітня 2019 Вже другий рік поспіль задля збереження пам’яті про героїв, які присвятили своє життя служінню українському народу у Львові проводиться конкурс на створення макету Куточка Пам’яті Героям Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО. Цьогоріч переможцями стали: І місце – СЗШ № 100, макет «Ангели добра»...

Переглядів: 562 Коментарів: 0

Відділи освіти

У Львові проведено фестиваль JuniorZ з Олександром Педаном У Львові проведено фестиваль JuniorZ з Олександром Педаном Опубліковано: Понеділок, 06 травня 2019 5 травня в Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького відбувся фестиваль JuniorZ з Олександром Педаном. Незважаючи на дощ, учні шкіл Львова та волонтери з радістю беруть участь в такому заході.  

Переглядів: 410 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook