Період публікації:

від

до

Категорія:

На Кубку України Владислав Лавський настрибав найвище досягнення

Опубліковано: Понеділок, 18 лютого 2019 

min
max

У м.Києві 16 лютого 2019р. відбувся Кубок України з легкої атлетики у приміщенні.

За відсутності перших номерів вітчизняної королеви спорту, які беруть участь у серії міжнародних змагань і готуються до зимового чемпіонату Європи, змагання стали переглядом найближчого резерву у цьому стратегічному олімпійському виді спорту.

У бігу на 800м переможницею національного Кубка стала вихованка Львівського училища фізичної культури Оксана Долинчук (дівоче прізвище Більчак, вип. 2015р.). Результат Оксани – 2.12.44хв.

На вдвічі довшій дистанції срібну медаль виборола колишня однокласниця Долинчук Іванна Остимчук. 1500м Іванна пробігла за 4.38,85хв.

Високим результатом порадував студент ІІ курсу, ще юніор Владислав Лавський (на фото). Владислав стрибнув на 215см, що є його найвищим досягненням в змаганнях у закритому приміщенні. Цей стрибок дав Владиславу ІІ місце. Перемогу з результатом 220см здобув досвідчений екс-чемпіон світу Юрій Кримаренко.

В змаганнях жінок Лавського підтримала третьокурсниця Анастасія Матвійок, Анастасія стрибнула на 175см і також стала срібною призеркою.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Анна Хіміч – чемпіонка України з легкоатлетичного двоборства Анна Хіміч – чемпіонка України з легкоатлетичного двоборства Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 У м.Києві 29 лютого – 2 березня 2020р. відбувся чемпіонат України з легкоатлетичних двоборств у приміщенні серед спортсменів віком до 15 років. У комбінації 200+400м чемпіонкою України стала учениця 8 класу Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Анна Хіміч (на фото). Анна була...

Переглядів: 1554 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Максим Андрухів змагався на чемпіонаті балканських країн Максим Андрухів змагався на чемпіонаті балканських країн Опубліковано: Середа, 12 лютого 2020 9 лютого 2020р. у столиці Туреччини Стамбулі відбувся чемпіонат балканських країн з легкої атлетики у приміщенні серед юніорів, участь у якому у складі збірної України взяв студент ІІ курсу Львівського училища фізичної культури Максим Андрухів (на фото). Максим змагався у бігу на 60м з бар’єрами і...

Переглядів: 957 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook