Період публікації:

від

до

Категорія:

Майстер-клас для викладачів гуманітарного циклу закладів професійної (професійно-технічної) освіти

Опубліковано: Середа, 20 лютого 2019 

min
max

19 лютого 2019 р.  на базі ДНЗ «Вище професійне училище №34 м. Стрий» за ініціативи методиста Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області Тимоць Мирослави Володимирівни відбувся майстер-клас для викладачів гуманітарного циклу на тему «Педагогічні умови формування освітніх компетентностей до професійної діяльності майбутніх фахівців харчових технологій».

Розпочав роботу майстер-класу керівник училища Кизима Олег Зеновійович, який привітав учасників заходу та обґрунтував обрану тему майстер-класу. Директор зазначив, що сьогодення змінює вимоги до освітнього процесу та його результатів і для того, щоб підготувати  висококваліфікованого  фахівця, викладач закладу професійної (професійно-технічної) освіти повинен не тільки володіти знаннями, вміннями, але й  грамотно їх застосовувати, використовуючи творчий підхід у професійній діяльності.

За планом засідання розглянуто та обговорено наступні питання:

1. Кулінарні смаки та примхи видатних діячів культури. (Доповідач –  Гошовська Галина Михайлівна, викладач української   мови та літератури).

2. Філологічний експрес: лексична співзвучність іншомовних слів в німецькій та українській мовах. (Доповідачі – Корнута Марія Остапівна, викладач української мови та літератури, та Лапцун Оксана Петрівна, викладач німецької мови).

3. Калейдоскоп інтегрованих ситуативних вправ на уроках англійської та української мов. (Доповідачі – Заблоцька Ірина Василівна, викладач української    мови та літератури, та Левицька Галина Василівна, викладач англійської мови).

4.  Художня майстерня «Арт-кава». (Демонструють – Брегін Андрій Ярославович, майстер виробничого кулінарного профілю, та Липецька Євгенія Йосипівна, викладач предметів професійно-теоретичного циклу).

Із заключним словом до учасників семінару звернулась Тимоць Мирослава Володимирівна, методиста Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області. Зокрема, акцентувала увагу на те, що високий рівень сформованості професійних умінь і навичок педагогів будуть сприяти підготовці кваліфікованого фахівця на ринку праці при дотриманні педагогічних умов формування професійних умінь.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

 Семінар – практикум «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Семінар – практикум «Робота в навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 04 березня 2020 року у ДНЗ «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва» на базі навчально-практичного центру «TRIORA» та «POLIMIN – HUB» відбувся семінар – практикум  «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів...

Переглядів: 1456 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 28 лютого у Стрийському вищому художньому професійному училищі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт учнів за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст». Під керівництвом майстра в/н Оксани Грещук дівчата створили чудові образи, в яких вміло застосували свої професійні навички і творчий...

Переглядів: 1423 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook