19 лютого 2019 р. на базі ДНЗ «Вище професійне училище №34 м. Стрий» за ініціативи методиста Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області Тимоць Мирослави Володимирівни відбувся майстер-клас для викладачів гуманітарного циклу на тему «Педагогічні умови формування освітніх компетентностей до професійної діяльності майбутніх фахівців харчових технологій».
Розпочав роботу майстер-класу керівник училища Кизима Олег Зеновійович, який привітав учасників заходу та обґрунтував обрану тему майстер-класу. Директор зазначив, що сьогодення змінює вимоги до освітнього процесу та його результатів і для того, щоб підготувати висококваліфікованого фахівця, викладач закладу професійної (професійно-технічної) освіти повинен не тільки володіти знаннями, вміннями, але й грамотно їх застосовувати, використовуючи творчий підхід у професійній діяльності.
За планом засідання розглянуто та обговорено наступні питання:
1. Кулінарні смаки та примхи видатних діячів культури. (Доповідач – Гошовська Галина Михайлівна, викладач української мови та літератури).
2. Філологічний експрес: лексична співзвучність іншомовних слів в німецькій та українській мовах. (Доповідачі – Корнута Марія Остапівна, викладач української мови та літератури, та Лапцун Оксана Петрівна, викладач німецької мови).
3. Калейдоскоп інтегрованих ситуативних вправ на уроках англійської та української мов. (Доповідачі – Заблоцька Ірина Василівна, викладач української мови та літератури, та Левицька Галина Василівна, викладач англійської мови).
4. Художня майстерня «Арт-кава». (Демонструють – Брегін Андрій Ярославович, майстер виробничого кулінарного профілю, та Липецька Євгенія Йосипівна, викладач предметів професійно-теоретичного циклу).
Із заключним словом до учасників семінару звернулась Тимоць Мирослава Володимирівна, методиста Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області. Зокрема, акцентувала увагу на те, що високий рівень сформованості професійних умінь і навичок педагогів будуть сприяти підготовці кваліфікованого фахівця на ринку праці при дотриманні педагогічних умов формування професійних умінь.
Немає коментарів