Період публікації:

від

до

Категорія:

Круглий стіл «Створення нової моделі взаємодії працівників закладів професійно-технічної освіти і працівників будівельних підприємств щодо забезпечення дуальної форми навчання»

Опубліковано: Четвер, 21 лютого 2019 

min
max

З ініціативи департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області та Ради підприємців у Львівській області 20 лютого 2019 року на базі ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» відбувся круглий стіл на тему: «Створення нової моделі взаємодії працівників закладів професійно-технічної освіти і працівників будівельних підприємств щодо забезпечення дуальної форми навчання».

В заході взяли участь М. І. Мураль, начальник відділу професійно-технічної освіти Львівської обласної державної адміністрації; В. М. Бобко, директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області, Гузюк В. Б., методист НМЦ ПТО у Львівській області; Екгард Керайн, виконавчий директор фонду Горста Рогуша; Г. Щирба, президент «Кадрової біржі»; представники Львівського обласного центру зайнятості; представники «Кластеру Будіндустрія», «Кластеру деревообробки», та «Західно-українського кластеру моди»; керівники підприємств, представники закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини, в яких здійснюється підготовка кваліфікованих робітників будівельної галузі.

З вітальним словом до учасників круглого столу звернувся М. І. Мураль, начальник відділу професійно-технічної освіти Львівської обласної державної адміністрації.

Н. Б. Рибак, заступник директора НМЦ ПТО у Львівський області, розповіла про надання юридично-консультативної та методичної допомоги підприємствам та закладам ПТО щодо організації дуальної форми навчання.

Голова Ради підприємців у Львівській області Р. Ю. Сорока наголосив на важливій ролі ХАБу у підготовці професійних кадрів.

Р. З. Вороновський, голова «Кластеру Будіндустрія», поділився думками про реалізацію завдань «Кластеру Будіндустрія» для підготовки кадрового потенціалу.

Екгард Керайн, виконавчий директор фонду Горста Рогуша розповів присутнім про німецький досвід організації дуальної форми навчання.

І. В. Бурак, директор ДНЗ «Ставропігійське вище професійне училище м. Львова», поділилась досвідом у впровадженні елементів дуальної системи в освітній процес.

За результатами круглого столу учасники визначили основні галузеві проблеми професійно-технічної освіти та окреслили шляхи їх вирішення.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

 Семінар – практикум «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Семінар – практикум «Робота в навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 04 березня 2020 року у ДНЗ «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва» на базі навчально-практичного центру «TRIORA» та «POLIMIN – HUB» відбувся семінар – практикум  «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів...

Переглядів: 1442 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 28 лютого у Стрийському вищому художньому професійному училищі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт учнів за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст». Під керівництвом майстра в/н Оксани Грещук дівчата створили чудові образи, в яких вміло застосували свої професійні навички і творчий...

Переглядів: 1412 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook