Період публікації:

від

до

Категорія:

«Не зрадити, не забути»

Опубліковано: П`ятниця, 22 лютого 2019 

min
max

І кожен українець мусить знати

Героїв, що тримають небеса,

Що творять ту історію сучасну,

Що борються за правду до кінця.

Час… У кожного із нас з ним свої рахунки, а в України особливі. Більше 350 років на шляху боротьби за незалежність, український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок.

Останніми у цьому довгому списку стали Герої Небесної Сотні. Чи можемо ми живі, забути невинно убієнних? Лише одна відповідь – ні! Схилімо низько голови перед пам’яттю людей, яких було вбито у мирний цивілізований час.

 «Не зрадити, не забути» – на таку тему провела  бесіду  вихователь Бориславської ЗСШ – інтернату Гайгель О.В. , своїм учням 8-х класів.

Діти відвідали шкільну бібліотеку де самостійно сформували виставку книжок «Жива історія сьогодення».

Олена Володимирівна розповіла про сумні та тривожні події на Майдані Незалежності у лютому 2014-го року, агресію з боку Російської Федерації та про мужність воїнів АТО. Інсценівку «Мамо, не плач. Я повернусь весною…» продемонстрували Пиляк Валя та Пядухов Олег. Чуйно декламували поезії про ці події учениці класу Музика Маряна, Васенко Віка та Максименко Настя.

Героям Майдану, Героям АТО, які померли  за світле майбутнє України та мирним жителям, які полягли в неоголошеній російсько-українській війні на Сході України була присвячена хвилина мовчання.

Повертайтесь живими солдати,

Хай скінчиться проклята війна.

 Україна для кожного мати,

 Хай ніколи не плаче вона.

Немає коментарів

Схожі статті:

Виховна година " Вільні творять майбутнє!" Виховна година " Вільні творять майбутнє!" Опубліковано: Середа, 27 листопада 2019 Вільні творять майбутнє! "Під таким гаслом відбулася виховна година 21 листопада з учнями п'ятих класів. Метою виховної години є виховувати патріотизм та гідність, формування розуміння єдності та цілісності України, почуття особистої відповідальності за долю держави. Ми разом з дітьми пригадали події,які...

Переглядів: 675 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Розумне і змістовне проведення вільного часу Розумне і змістовне проведення вільного часу Опубліковано: П`ятниця, 07 Червня 2019 Вільний час – це час, необмежений обов’язками, який можна використати  для розвитку, відпочинку і улюблених занять. Напередодні канікул  у 2 класі Бориславської ЗСШ-інтернату   вихователь Євтушок О.В. підготувала та  провела виховну годину «Розумне і змістовне проведення вільного часу». Метою...

Переглядів: 2661 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook