Період публікації:

від

до

Категорія:

Ти для нас не тільки поетеса, а й добрий дух волинської землі

Опубліковано: Понеділок, 04 березня 2019 

min
max

«Ти для нас не тільки поетеса, а й добрий дух волинської землі».

Такими словами розпочалось літературне свято у Блажівському ЗЗСО присвячене Лесі Українці. Учні школи декламували вірші відомої поетеси, інсценізували твори.

Перегортаючи сторінки книги життя видатної української поетеси, поетеси світового масштабу – Лариси Косач – Лесі Українки, зрозуміли, що сила людини у її дусі, в чистоті духовній, в її міці. Дочка Прометея запалила у серцях людей вогонь відданості та патріотизму, віру в краще майбуття. Й іскри того вогню засвітилися в усьому світі.

 М.Брийовська

вчитель української мови і літератури

Немає коментарів

Схожі статті:

Виховний захід в НРЦ "Мрія", приурочений 149 річниці з дня народження Лесі Українки Виховний захід в НРЦ "Мрія", приурочений 149 річниці з дня народження Лесі Українки Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 Сьогодні в стінах НРЦ "Мрія" відбувся виховний захід, приурочений 149 річниці з дня народження Лесі Українки.

Переглядів: 3100 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Первоцвіти просять захисту Первоцвіти просять захисту Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 Щороку у весняний період триває масова торгівля ранньоквітучими видами рослин, у тому числі занесених до Червоної книги України, які є рідкісними і перебувають під загрозою зникнення. Збереження ранньоквітучих диких видів рослин призводить до знищення популяцій їх окремих видів. З метою збереження первоцвітів...

Переглядів: 1320 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook