Період публікації:

від

до

Категорія:

Реєстрація на ЗНО-2019 триває до 25 березня

Опубліковано: Четвер, 14 березня 2019 

min
max

Реєстрація на ЗНО-2019 триває до 25 березня. Також до 25 березня можна внести зміни в реєстраційні дані учасників ЗНО – перереєструватись. Про це розповіли під час брифінгу сьогодні, 14 березня.

«Із 26 квітня на інформаційних сторінках учасників ЗНО будуть розміщені запрошення-перепустки у пункти проведення ЗНО. Учасники, хто дізнається про неможливість взяти участь у ЗНО, потрібно не пізніше 10 квітня надіслати в ЛРЦОЯО заяву про відмову в реєстрації та отриманий від регіонального центру Сертифікат», - розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Так, підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні є Сертифікат, який буде надіслано в індивідуальному конверті разом із реєстраційним повідомленням учасника зовнішнього незалежного оцінювання та інформаційним бюлетенем «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2019 рік». Індивідуальні конверти особам, які проходять ДПА у формі ЗНО, надсилаються за адресою навчального закладу, іншим особам – за адресою, вказаною в реєстраційній картці.

На сайті Українського центру для кожного учасника ЗНО буде створена інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та пін-кодом, указаним у ньому.

До 30 квітня 2019 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Із 3 по 20 травня – додатковий період реєстрації на участь у додатковій сесії ЗНО в період з 26 червня по 12 липня.

«Для участі у конкурсі до вишів України у 2019 році абітурієнти мають право подавати Сертифікати ЗНО 2017, 2018 та 2019 років, за винятком іноземних мов – лише 2018 та 2019 роки. Абітурієнти матимуть можливість скласти тестування щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом ЗНО відбуватиметься з 11 навчальних предметів», - наголосила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Випускники Львівщини – серед лідерів за результатами ЗНО-2019 Випускники Львівщини – серед лідерів за результатами ЗНО-2019 Опубліковано: Середа, 26 Червня 2019 Про це повідомила сьогодні, 26 червня, під час брифінгу директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій. «39 випускників із Львівщини отримали максимальний бал на ЗНО, тобто маємо 41 найкращий результат, оскільки двоє випускників зі Стрия та Львова отримали по 400 балів. Ми є...

Переглядів: 1229 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Визначено порогові бали «склав/не склав» з усіх предметів ЗНО Визначено порогові бали «склав/не склав» з усіх предметів ЗНО Опубліковано: П`ятниця, 21 Червня 2019 Встановлено порогові бали «склав/не склав» для трьох тестів зовнішнього незалежного оцінювання – історії України, географії та хімії. Відповідні рішення прийняла експертна комісія при Українському центрі оцінювання якості освіти сьогодні, 21 червня, під час засідання у залі Колегії МОН. За результатами...

Переглядів: 1419 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook