Період публікації:

від

до

Категорія:

Твоє здоров’я – у твоїх руках

Опубліковано: П`ятниця, 15 березня 2019 

min
max

13 березня 2019р. у Семигинівській СЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар педагогів-організаторів першої динамічної групи.

Педагог-організатор Лисицин О.М. підготувала майстер-клас про здоровий      спосіб життя і провела урок-тренінг «Твоє здоров’я – у твоїх руках».

Семигинівська школа не один рік працює над проблемою «Формування здорового способу життя серед учасників навчально-виховного процесу», і тому ця тема є актуальною завжди. А щоб спілкування було цікавим та продуктивним, учасники семінару поділилися на три групи: «Здоров’я», «Успіх», «Антиснід».

У ході семінару були проведені різні вправи та ігри про фізичне благополуччя, психологічний стан душі, думки, погляди на світ. Недарма в народі кажуть: «У здоровому тілі – здоровий дух!»

Учасники тренінгу склали діаграму «Що впливає на здоров’я людини» і вивели «Формулу здоров’я». Члени учнівського самоврядування Івасишин Вадим, Пазій Андріана, Мельник Богдана підготували презентацію «14 факторів здорового харчування».

На завершення роботи семінару-тренінгу педагоги-організатори прослухали притчу, яку любив розповідати своїм учням відомий китайський філософ Конфуцій «Про мудрого Мандарина». Адже, дійсно, «усе у наших руках, бо все у житті залежить тільки від нас самих».

='text-align:justify;line-height:16.5pt;background: white'>14 березня - день  українського добровольця. І нехай в цей день кожен із нас задумається: що я можу зробити для інших? Від усієї душі і від усього серця. 

Немає коментарів

Схожі статті:

Горів Майдан мільйонами вогнів Горів Майдан мільйонами вогнів Опубліковано: П`ятниця, 22 листопада 2019 21.11.2019 р. у Семигинівській СЗОШ I-III ст. відбувся урок мужності ''У їхніх серцях жила Україна'', де учні пригадали події, які відбувалися в країні і на Майдані Незалежності у 2013-2014 роках. Також переглянули документальні стрічки про боротьбу за людську та національну гідність громадян України. Школярі...

Переглядів: 591 Коментарів: 0

Відділи освіти

Україна – безпечна країна Україна – безпечна країна Опубліковано: П`ятниця, 15 листопада 2019 У рамках Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2011-2020р.р. у Семигинівській СЗОШ І-ІІІ ступенів з 11 по 17 листопада був проведений Тиждень безпеки дорожнього руху, а також 15 листопада  - Єдиний національний урок «Безпечна країна». Учні 1-4 класів взяли участь у заочній подорожі «Пригоди дорожніх...

Переглядів: 818 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook