Період публікації:

від

до

Категорія:

Львів’яни з медалями завершили першу зимову Гімназіаду України з біатлону

Опубліковано: Вівторок, 19 березня 2019 

min
max

Команда школярів Львівщини 2004/2005 років народження у складі Вероніки Шевчик, Олени Городної, Володимира Кмицяка та Івана Іваника, які тренуються у дитячо-юнацькій спортивній школі «Янтар» м. Новояворівська, посіли перше місце у гонці на 27 км.

Також у мас-старті учениця Івано-Франківського загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ст. Яворівського району Олена Городна фінішувала третьою. У загальнокомандному підсумку львів’яни увійшли до п’ятірки кращих шкільних команд України з біатлону.

Загалом, у Першій Зимовій Гімназіаді України з біатлону, що тривала з 8 по 14 березня у с. Тисовець Львівської області на навчально-спортивній базі зимових видів спорту Міністерства оборони України, взяли участь учнівські команди 6 областей України та м. Києва. У командному заліку перемогу святкувала Сумська область, набравши 360 очок. Друге місце за тернопільчанами – 261 очко. Замкнула чільну трійку Чернігівська команда, набравши 242 очки.

«Для глядача біатлон – це не поєднання спортивного азарту, лиж і стрільби, а для спортсмена і організатора – це чималі витрати. Тому майже 100 учасників, які взяли участь у першій зимовій Гімназіаді України з біатлону, – це своєрідний рекорд, адже вдалось зібрати разом школярів усіх регіонів України, де культивується цей популярний в Україні вид спорту», - коментує проведення змагань Анатолій Ігнатович, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Зазначимо, що загальне керівництво організацією та проведенням Гімназіади здійснюється Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та його Львівським обласним відділенням, Українською федерацією учнівського спорту та федераціями з видів спорту у співпраці з управлінням фізичної культури і спорту Львівської обласної державної адміністрації.

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині завершилась II Зимова Гімназіада України з біатлону На Львівщині завершилась II Зимова Гімназіада України з біатлону Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 З 1 по 6 березня у с. Тисовець Сколівського району завершились змагання II Зимової Гімназіади України з біатлону. Участь у Гімназіаді, що проводилась вдруге, взяли майже 100 учнів, які виборювали нагороди для збірних команд Львівської, Тернопільської, Сумської, Чернігівської, Київської областей та м. Києва. За...

Переглядів: 1876 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Учні Львівщини – переможці першої гімназіади України Учні Львівщини – переможці першої гімназіади України Опубліковано: Понеділок, 14 січня 2019 У загальному заліку командної першості серед територій переможцем І Гімназіади стала Львівська область, обійшовши м. Київ та Київську область, які, відповідно, зайняли друге та третє загальнокомандні місця. Програма змагань включала 13 видів спорту: бокс, гімнастика спортивна, гімнастика художня,...

Переглядів: 765 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook