Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар заступників директорів у Червоноградській ЗШ №12

Опубліковано: П`ятниця, 22 березня 2019 

min
max

20.03.2019 у ЧЗШ №12 відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи ЗЗСО «Використання інноваційних форм  і методів у національно-патріотичному вихованні з метою формування свідомого громадянина України».

Навчальний заклад має багатий досвід саме у царині виховання школярів з використанням інноваційних форм і методів. Розпочався семінар у актовій залі школи вітальним  виступом учнівських творчих колективів «Форте» та «Викрутас». 

Через інтерактиву вправу «Місія нездійсненна» учасники семінару ознайомилися з національно-патріотичними осередками, які діють у навчального закладу, а вправа «Асоціативні карти»  закріпила емоційний компонент семінару. Директор школи Свйонтек У.П. презентувала досвід роботи школи з теми: «Роль національно-патріотичного виховання у формуванні свідомого громадянина України», розповіла про співпрацю батьківської громадськості, школярів та педагогів у проекті «Демократична школа», участь старшокласників у міжнародному проекті «Транскордонна співпраця», команди школи у міжнародній конференції «Разом збережемо культурну спадщину».  Заступник директора Галабурда О.В.розповіла про досягнення школи у напрямі національно-патріотичного виховання: ознайомила з проектом «Доля моєї родини в історії України», цікавими зустрічами  у літературній вітальні з сучасними українськими письменниками( В.Шовкошитним, Г.Вдовиченко, Ю.Хомою, Д.Корній), співпрацею школи з ГО «Західно-бузький курінь Прикарпатської січі українського козацтва», інформувала про участь школярів у пошуково-дослідницькій роботі щодо життя та діяльність воїнів , які загинули під час бойових дій на сході України, проведення патріотичних флешмобів, фестивалю української пісні, зустрічі з братами Андрієм та Ігорем Корнатами.

Підбиваючи підсумки семінару, учасники  мали можливість поділитися  досвідом своїх навчальних закладів щодо  національно-патріотичного виховання, створивши калинове гроно досвіду. Єдність думок, спільна праця у  вихованні свідомих громадян підтверджує, що патріотичне виховання – у всі сфери життєдіяльності людини.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook