Період публікації:

від

до

Категорія:

У НРЦ «Левеня» відбулося весняне свято «На гостини до дятла»

Опубліковано: Вівторок, 26 березня 2019 

min
max

Дзюрчання струмочка, шепіт лісу, щебетання дзвінкоголосих пташок, крапання дощику, весняний грім з грозою, тепле сонечко – все це приносить нам весна.

22 березня 2019 року у Комунальному закладі Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбулося весняне свято «На гостини до дятла» за участю учнів та педагогів 2-Г та 1-В класів.

Метою свята було закріплення знань дітей про ознаки весни,  живу та неживу природу.

На святі діти з задоволенням були у ролі горобчиків, але й педагоги також перевтілились у героїв весняного лісу: Весна, Сонечко, Дятел. Разом з Весною маленькі артисти виконували  пісні, таночки на весняну тематику,  музичну композицію «Це весна» і погралися у веселу гру «Знайди своє гніздо», «Хто спритніший». Також  зустріли Дятла, який запросив їх до себе в гості.

Сюрпризним моментом для дітей на святі  був запис грому з грозою, і легенький дощик, який принесла їм Хмаринка. А також під час свята діти разом з Сонечком, яке завітало до них після дощику, виконали руханку. Ідучи в гості до Дятла, діти подорожували весняним лісом, слухали спів пташок. Лісовий птах приготував для них музичні інструменти та багато ігор, пісень.

Веселі ігри пташенят з Дятлом, Весною, Сонечком, запальна музика, аплодисменти глядачів створили святкову, радісну атмосферу у залі. На закінчення свята Дятел пригостив своїх гостей смачними гостинцями.

Немає коментарів

Схожі статті:

Свято «В гості до нас прийшла Весна» відбулось у НРЦ «Левеня» Свято «В гості до нас прийшла Весна» відбулось у НРЦ «Левеня» Опубліковано: Вівторок, 26 березня 2019 Весна красна вже прийшла і тепло нам принесла, Ясне сонечко вгорі засміялось дітворі… Так весело співали вихованці груп індивідуального виховання під час свята «В гості до нас прийшла Весна», яке відбулося 22 березня 2019 року у ІІ відділенні  Комунального закладу  Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний...

Переглядів: 666 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Свято «Пригоди Червоної шапочки у весняному лісі» відбулось у НРЦ «Левеня» Свято «Пригоди Червоної шапочки у весняному лісі» відбулось у НРЦ «Левеня» Опубліковано: Четвер, 21 березня 2019 Сьогодні до малят старших груп «Метелик» та «Жучок-сонечко» ІІ відділення НРЦ «Левеня» завітала сама  Фея весняного лісу! І не просто завітала, а прийшла на допомогу Червоній шапочці. Цікаво? Цікаво! От і дітям було цікаво і весело на святі «Пригоди Червоної шапочки у весняному лісі». Але все по порядку!...

Переглядів: 402 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook