Період публікації:

від

до

Категорія:

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О Львівської області з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»

Опубліковано: Середа, 27 березня 2019 

min
max

26 березня 2019 року на базі Львівського вищого професійного політехнічного училища відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О Львівської області з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».

У конкурсі взяли участь 8 здобувачів освіти із ВПУ №11 м. Червонограда, ВПУ №20 м. Львова, Львівського вищого професійного політехнічного училища, Львівського професійного ліцею залізничного транспорту, Самбірського професійного ліцею сфери послуг, Бориславського, Добротвірського та Турківського професійних ліцеїв.

Результати конкурсу свідчать про достатній рівень теоретичних та практичних знань учасників.

Керівництво Львівського вищого професійного політехнічного училища створило належні умови для проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О Львівської області з професії “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування ”.

До складу журі були залучені: Басараб Б.В., головний інженер ТзОВ «Завод «Електронпобутприлад», Пікарось О.Ф., завідувач лабораторією професійної підготовки Навчально-методичного центру професійної освіти у Львівській області, к.т.н., Джулай С.В., майстер виробничого навчання Новояворівського вищого професійного училища.

В роботі конкурсу взяла участь Подаряща О.І., фахівець з розвитку та оцінки персоналу ВК та УП ПрАТ «Львівобленерго».

Переможцем конкурсу став Комарницький Назарій Тарасович, учень Турківського професійного ліцею.

Призерами конкурсу, посівши відповідно друге та третє місце стали: Шавель Володимир Богданович, учень Львівського вищого професійного політехнічного училища та Банахевич Олексій Романович, учень Бориславського професійного ліцею.

Під час проведення конкурсу було проведено семінар викладачів та майстрів виробничого навчання електротехнічних професій на тему: "Впровадження нової нормативно-правової бази в галузі енергетики в освітній процес закладів професійної (професійно-технічної) освіти".

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

 Семінар – практикум «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Семінар – практикум «Робота в навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 04 березня 2020 року у ДНЗ «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва» на базі навчально-практичного центру «TRIORA» та «POLIMIN – HUB» відбувся семінар – практикум  «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів...

Переглядів: 1457 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 28 лютого у Стрийському вищому художньому професійному училищі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт учнів за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст». Під керівництвом майстра в/н Оксани Грещук дівчата створили чудові образи, в яких вміло застосували свої професійні навички і творчий...

Переглядів: 1423 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook