Період публікації:

від

до

Категорія:

В Україні стартувала серія турнірів з футболу під загальною назвою «Першість найкращих»

Опубліковано: Четвер, 28 березня 2019 

min
max

27 березня 2019р. у м.м. Львові, Дніпрі, Харкові та Києві синхронно стартувала серія турнірів з футболу під загальною назвою «Першість найкращих» серед чотирьох провідних закладів спеціалізованої спортивної освіти: Львівського, Дніпропетровського, Харківського  училища фізичної культури №1 та Олімпійського коледжу ім.Івана Піддубного м.Києва.

м. Львів

У Львові на базі місцевого училища фізичної культури першість виборюють команди, складені з гравців віком до 14 років (2005р.н.).

У першому матчі зустрілися колективи Харківського ДВУФК №1 та Олімпійського коледжу. Гра пройшла за відчутної переваги харків’ян, які переважали своїх суперників у всіх компонентах футболу: організації командних дій, техніко-тактичної підготовленості, реалізації гольових моментів. Як наслідок, кінцевий рахунок 4:0 на їхню користь.

Зустріч між львів’янами та дніпровцями вийшла впертою та рівною. Обидві команди були добре підготовлені і технічно, і тактично, а гравці демонстрували непоступливість у боротьбі за кожен м’яч. У другому таймі вималювалася незначна перевага господарів, які стали гостріше і продуманіше проводити свої атаки. У кінцевому підсумку це вилилося у єдиний гол, автором якого став Іван Веремієнко.

А у перерві між іграми відбулося урочисте відкриття турніру. Учасників змагань вітали начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Роман Хім’як, віце-президент обласної федерації футболу Ярослав Грисьо, спортивний директор ФК «Карпати» Олег Бойчишин та директор ЛУФК Степан Родак.

Турнірна таблиця після І туру:

1. ДВУФК Харків

- 3 очки (різниця м’ячів 4:0)

2. УФК Львів

- 3 (1:0)

3. ВУФК Дніпро

- 0 (0:1)

4.ОК ім.І.Піддубного

- 0 (0:4)

м. Дніпро

У Дніпрі змагаються футболісти 2004р.н. (U-15), а організатором турніру виступає Дніпропетровське вище училище фізичної культури.

Команда ЛУФК зустрічалася з Олімпійським коледжем. Гра проходила за складних погодних умов: сильний сніг, погана видимість, слизьке поле. Тим не менше стала перевага була на боці нашої команди, що привело до забитого м’яча. Відзначився Максим Скиба. Отож, 1:0. У іншому матчі господарі мінімально 1:0 перемогли харків’ян.

Турнірне становище команд:

1-2 УФК Львів

  • 3 (1-0)

1-2 ВУФК Дніпро

  • 3 (1-0)

3-4 ОК ім.І.Піддубного

  • 0 (0-1)

3-4 ДВУФК м.Харків

  • 0 (0-1)

м. Харків

Харків приймає турнір гравців віком до 16 років. У першому матчі команда ЛУФК грала з дніпрянами і впевнено перемогла 4:0, забивши у кожному таймі по 2 м’ячі. Голи на рахунку Івана Кашперука – два, Руслана Непейпієва та Нікіти Петрука.

Але слід сказати, що перемога нашій команді далася нелегко. У дебюті зустрічі дніпряни мали декілька хороших нагод, щоб відкрити рахунок, а на початку другого тайму не реалізували пенальті.

У грі між ХДВУФК №1 і Олімпійським коледжем перемогу святкували кияни 2:1.

Турнірна таблиця після І ігрового дня:

1. УФК Львів

- 3 (4-0)

2. ОК ім.І.Піддубного

- 3 (2-1)

3. ДВУФК №1 Харків

- 0 (1-2)

4. ВУФК Дніпро

- 0 (0-4)

м. Київ

в Києві першим суперником львівської команди було Дніпропетровське УФК. І тут відчутна перевага була за нашою командою, яка реалізувалася у два забиті м’ячі. Відзначилися Юрій Раделицький і Денис Слюсар.

Вже у доданий час дніпряни один гол відквитали, отож, 2:1.

У іншому матчі господарі перемогли харків’ян 1:0.

Турнірне становище команд:

1. УФК Львів

- 3 (2-1)

2. ОК ім.І.Піддубного

- 3 (1-0)

3. ДВУФК №1 Харків

- 0 (0-1)

4. ВУФК Дніпро

- 0 (1-2)

Другий  ігровий тур відбудеться 29 березня. У Львові зустрічаються:

10:00

  • ВУФК Дніпро
  • Олімпійський коледж

12:00

  • УФК Львів
  • ДВУФК №1 Харків

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Опубліковано: Четвер, 13 лютого 2020 Футболісти-восьмикласники Львівського училища фізичної культури посіли ІІ місце на традиційному всеукраїнському турнірі «Галицька зима-2020» з футболу серед гравців віком до 14 років, який 3-6 лютого вже вдванадцяте відбувся у нашому місті. На груповій стадії турніру хлопці перемогли винниківський...

Переглядів: 1265 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Футболісти ЛУФК вийшли у 1/8 фіналу Зимового кубка ДЮФЛУ Футболісти ЛУФК вийшли у 1/8 фіналу Зимового кубка ДЮФЛУ Опубліковано: Середа, 05 лютого 2020 В Україні 31 січня 2020р. стартував черговий Зимовий кубок Дитячо-юнацької футбольної ліги серед гравців віком до 16 років. На І етапі турніру 63 учасники за територіальною ознакою були розподілені на 16 груп, де за коловою системою визначали переможців. Другий етап буде проходити за принципом...

Переглядів: 746 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook