Період публікації:

від

до

Категорія:

Пилипів і Марціновський серед призерів юніорського чемпіонату України з санного спорту

Опубліковано: П`ятниця, 29 березня 2019 

min
max

На санно-бобслейній трасі м.Сігулди, що у Латвії, 20-21 березня 2019р. відбувся чемпіонат України з санного спорту серед юніорів.

У з’їздах на одномісних санях срібним призером чемпіонату став учень 11 класу Львівського училища фізичної культури Роман Пилипів (на фото). Переможцю - львів’янину Ігору Стахіву Роман поступився лише 0,299сек. П’яте місце посів восьмикласник училища Даниїл Марціновський.

Серед дівчат перемогу здобула кременчанка Юліана Туницька. Олена Смага (вип. ЛУФК 2017р.) показала результат на 0,05сек гірший і посіла друге місце.

На двомісних санях чемпіонами України стали кременчанин Ігор Гой та вихованець училища Мирослав Левкович (вип. 2017р.). Друге місце посів екіпаж у складі Ігора Стахіва та Романа Пилипіва, третє – юні львів’яни Даниїл Марціновський і Ростислав Левкович.

Завершувала змагання командна естафета. Перемогу у цьому видовищному виді змагань здобула збірна Львівської обл. у складі Стахіва, Смаги, Марціновського та Левковича Ростислава. Збірний колектив львів’ян і кременчан Олександр Сохацький, Юліана Туницька, Ігор Гой і Мирослав Левкович посів ІІ місце.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Українські санкарі завершили міжнародний сезон шостим місцем у Берхтесгадені Українські санкарі завершили міжнародний сезон шостим місцем у Берхтесгадені Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020 1 березня 2020р. стартами ІХ етапу Кубка світу завершився міжнародний змагальний сезон у санному спорті. На санно-бобслейній трасі м.Берхтесгадена (Німеччина) українці найкраще виступили у змішаній командній естафеті, де посіли 6 місце. У складі команди виступали вихованка Львівського коледжу спорту...

Переглядів: 1438 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Стецків і Смага у топ-16 Кубка світу з санного спорту Стецків і Смага у топ-16 Кубка світу з санного спорту Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 У м.Вінтерберзі (Німеччина) 22-23 лютого 2020р. відбувся VІІІ етап Кубка світу з санного спорту. У з’їздах на одномісних санях вихованка Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Олена Стецків (вип. 2011р.) посіла 14 місце, а Олена Смага (вип. 2017р., на фото) – шістнадцяте. Екіпаж...

Переглядів: 1027 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook