Період публікації:

від

до

Категорія:

Уже зовсім скоро mini EdCamp Lviv «Матриця: перезавантаження»

Опубліковано: П`ятниця, 05 квітня 2019 

min
max

Це майданчик, де вчителі зі всієї Україні зберуться у нашому місті і обговорюватимуть зміни в освіті: потрібно це чи ні.

Загалом EdCamp – це Всесвітній педагогічний рух, який бере початок в США, коли там вперше зібрали вчителів і запропонували їм нестандартну форму обміну досвідом.

Особливість EdCamp:

  • кожний, хто бере участь у цій події, має можливість стати експертом і провести власну експертну сесію, вчительську сесію, майстерку.
  • програма такої (не)конференції формується в день проведення.
  • «вільна нога» дозволяє змінювати локації, якщо, наприклад, ви пішли на критичне мислення, а вам сподобалась ще інша тема, то ви можете змінити локацію.

Родзинка (не) конференції mini EdCamp Lviv полягає в тому, що всі спікери не є освітянами. Це дає можливість вчителям знайти свій власний напрямок, побачити освітні реалії з боку, спробувати щось змінити у власних підходах до викладання, зрештою, перезавантажитись.

Немає коментарів

Схожі статті:

Львів відкритий для світу Львів відкритий для світу Опубліковано: Вівторок, 19 листопада 2019 19.11.2019 року учні 6-10 класів НРЦ І-ІІ ступенів «Довіра» разом з вихователями Лесюк О.М., Кобрин С.В. та Стельмах О.В. оглянули мультимедійний виставковий проект «Великий проект Львова», який знаходиться у Будинку архітектора (Порохова вежа). Школярі побачили захоплюючі медіа технології, які передавали...

Переглядів: 618 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Легенди древнього Львова Легенди древнього Львова Опубліковано: Середа, 15 травня 2019 В НРЦ "Мрія" відбувся захід присвячений Дню міста Львова "Легенди древнього Львова". Учні мали можливість зануритися в історичне минуле Львова та провести паралелі у розвитку міста сьогодні.

Переглядів: 324 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook