Період публікації:

від

до

Категорія:

Розпочався ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини з професії «Маляр»

Опубліковано: Вівторок, 09 квітня 2019 

min
max

08 квітня 2019 року у ДНЗ «Ставропігійське вище професійне училище м. Львова» розпочався ІІ етап (обласний) Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини з професії «Маляр».

      Конкурс відкрив Мураль М. І., начальник відділу професійної освіти, координації діяльності вищих навчальних закладів і науки департаменту Львівської обласної державної адміністрації.

      Зі словами привітання виступили: Рибак Н. Б., заступник директора Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області, Мирний О. О., голова журі конкурсу, заступник голови Кластеру «Будіндустрія», Бурак І. В., директор ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова».

      З програмою конкурсу всіх присутніх ознайомила Гузюк В. Б., методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області.

      В конкурсі беруть участь представники з 12-ти закладів професійної (професійно-технічної) освіти:

      1.   Львівського вищого професійного художнього училища;

      2.   ВПУ № 19 м. Дрогобича;

      3.   Львівського ВПУ комп'ютерних технологій та будівництва;

      4.   ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова»;

      5.   Новояворівського ВПУ;

      6.   ВПУ № 71 м. Кам’янка-Бузька;

      7.   Стебницького професійного ліцею;

      8.   Новороздільського професійного ліцею будівництва та побуту;

      9.   Золочівського професійного ліцею;

      10. Рава-Руського професійного ліцею;

      11. Перемишлянського професійного ліцею;

      12. Нижанковицького професійного ліцею.

      В перший день учасники шпаклювали поверхні в житлових кімнатах гуртожитку училища під номерами місць, які були визначені під час жеребкування. Спонсором конкурсу виступає ТМ «Ферозіт», яка надала матеріали для проведення практичної частини.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

 Семінар – практикум «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Семінар – практикум «Робота в навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 04 березня 2020 року у ДНЗ «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва» на базі навчально-практичного центру «TRIORA» та «POLIMIN – HUB» відбувся семінар – практикум  «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів...

Переглядів: 1443 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 28 лютого у Стрийському вищому художньому професійному училищі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт учнів за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст». Під керівництвом майстра в/н Оксани Грещук дівчата створили чудові образи, в яких вміло застосували свої професійні навички і творчий...

Переглядів: 1412 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook