Період публікації:

від

до

Категорія:

Георгій Іваницький – бронзовий лауреат Гран Прі Європи зі стрільби з лука

Опубліковано: Понеділок, 15 квітня 2019 

min
max

Рекордна кількість країн – 42, понад 400 учасників взяли участь у Гран Прі Європи зі стрільби з лука, який 9-13 квітня 2019р. відбувся у м.Бухаресті (Румунія).

Така зацікавленість до першого в сезоні старту на відкритому повітрі була викликана тим, що на ньому мала визначитись доля квот на ІІ Європейські ігри, які влітку цього року пройдуть у столиці Білорусі.

У командній першості серед чоловіків бронзовим лауреатом Гран Прі стала збірна команда України у складі вихованця Львівського училища фізичної культури Георгія Іваницького (вип. 2012р.), ще одного львів’янина Юрія Гавелка та Олексія Гунбіна з Сум.

У 1/8 фіналу українці перемогли Іспанію 5:4, у ¼-ій – Росію 6:2, а у півфіналі за додатковими показниками поступилися нідерландцям 4:5 (25:25).

У поєдинку за ІІІ місце Україна здолала Словенію 5:3. Переможцями турніру стали нідерландці, які у фіналі виявилися сильнішими за Францію 5:1.

В особистій першості в 1/24 фіналу Іваницький (на фото) не впорався з бельгійцем Ярно де Смедтом (2:6) і вибув із змагань.

Так само у 1/24-ій фіналу припинила боротьбу ще одна вихованка училища, вчорашня юніорка Соломія Гнип (вип. 2018р.). Соломія виявилася толерантною до своєї старшої подруги по збірній Лідії Січенікової, якій поступилася 2:6.

Під час змагань у Бухаресті були розіграні останні путівки до Мінська – більша частина з них отримала своїх власників ще на чемпіонаті Європи-2018 у м.Лігниці (Польща).

Серед жінок володарками однієї з двох ліцензій стала збірна України у складі львів’янки Вероніки Марченко та сумчанок Поліни Родіонової і Євгенії Чибісової. Українки дісталися до фіналу кваліфікаційного турніру, де поступилися Данії 2:6. Обидві команди приєдналися до збірних Німеччини, Росії, Італії, Туреччини, Великобританії та Білорусі (господар), які здобули путівки у Лігниці.

Чоловіча збірна у півфіналі програла Німеччині 3:6 і до Мінська не поїде. В активі чоловіків лише одна ліцензія, здобута Георгієм Іваницьким на минулорічному чемпіонаті Європи, де він посів 4 місце.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Соколенко – чемпіонка, Гнип і Трапезнікова – віцечемпіонки України зі стрільби з лука Соколенко – чемпіонка, Гнип і Трапезнікова – віцечемпіонки України зі стрільби з лука Опубліковано: Вівторок, 11 лютого 2020 У м.Харкові 25-31 січня 2020р. відбувся чемпіонат України зі стрільби з лука у приміщенні. Цікаво, що стрільба на чемпіонаті велась з відстані 70м, так як і влітку. В змаганнях чоловіків на особисту першість бронзовим призером зимового чемпіонату став вихованець Львівського училища фізичної культури...

Переглядів: 891 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Бавшина і Сліпець – призери зимового юніорського чемпіонату України зі стрільби з лука Бавшина і Сліпець – призери зимового юніорського чемпіонату України зі стрільби з лука Опубліковано: Середа, 05 лютого 2020 25-31 січня 2020р. у м.Харкові у програмі зимового чемпіонату України зі стрільби з лука звання найсильніших розіграли і юніори. Як і в дорослих, стрільба велась з відстані 70м. Серед дівчат перемогу здобула львів’янка Дзвенислава  Черник. Одинадцятикласниця Львівського училища фізичної культури Вікторія...

Переглядів: 887 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook