Період публікації:

від

до

Категорія:

Поїздка учнів НРЦ «Левеня» на Міжнародний конкурс у Словаччину

Опубліковано: Четвер, 18 квітня 2019 

min
max

З 10 по 13 квітня 2019 року на запрошення United Boarding School міста Левоча (Словаччина), учень 1-го класу і учениці 4-го класу Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня»» взяли участь у 19-х Міжнародних змаганнях з орієнтування в просторі та мобільності дітей із проблемами зору.
Учні НРЦ «Левеня» Агнєшка-Марія, Васіліса та Лук’ян разом з педагогами (реабілітологом і вчителем-дефектологом) приїхали в селище Штрбу (Словаччина), на конкурс, який відбувається щорічно між учнями спеціальних шкіл Словаччини, Чехії, Польщі, а цього року вже вчетверте і України.
Конкурс налічував 5 завдань з просторового орієнтування. Можна було отримати максимум 30 балів за добре виконане завдання. Діти все виконували із спеціальною пов’язкою на очах для того, щоб створити усім учасникам рівні умови.

У вільний час учасники конкурсу мали змогу трохи потренуватися, пограти в ігри, поплавати в басейні, прогулятися по місцевостях Штрби. Цікаві знайомства, обговорення та багато приємних моментів!
12 квітня журі оголосили переможців. За результатами балів, Агнєшка-Марія, учениця 4-Б класу НРЦ «Левеня», зайняла ПЕРШЕ місце серед дітей 6-11 років! В командному заліку наша команда «ЛЕВЕНЯ» зайняла ІІІ місце! Отже, щиро вітаємо усіх!
Поїздка була цікавою та переможною! Наші «левенята» - молодці, достойно представили Україну! Усі дуже вболівали за них та чекали зустрічі, щоб привітати з перемогою і дізнатися про їхні враження!

Агнєшка-Марія: «Ура! Я така щаслива, що перемогла! Давно про це мріяла, а мрії збуваються!»

Васіліса: «Окрім конкурсів, я ще гуляла з друзями та плавала у басейні. Мені все дуже сподобалося!»

Лук’ян: «Було супер! Хочу виграти вже наступного разу».

Немає коментарів

Схожі статті:

Учні НРЦ «Левеня» призери природничого конкурсу «Колосок осінній - 2019» Учні НРЦ «Левеня» призери природничого конкурсу «Колосок осінній - 2019» Опубліковано: Понеділок, 27 січня 2020 За результатами природничого конкурсу «Колосок осінній – 2019», учні комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня», 27 січня 2020 року отримали золоті та срібні сертифікати. Конкурс проводиться щороку у два етапи: осінній (листопад) та весняний (квітень). «Колосок»...

Переглядів: 797 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Команда "ЛЕВЕНЯ" - молодці! Команда "ЛЕВЕНЯ" - молодці! Опубліковано: П`ятниця, 20 квітня 2018 На 18-х міжнародних змаганнях з орієнтування в просторі дітей з проблемами зору (Словаччина) в командному заліку НАША команда "ЛЕВЕНЯ" зайняла ІІ місце разом з командою міста Праги! Вітаємо Марічку з ІІ місцем серед підлітків! А Ангєшку - з IV місцем серед малюків!

Переглядів: 692 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook