Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар з військово-патріотичного виховання у Бориславській ЗОШ І-ІІІ ступенів №7

Опубліковано: П`ятниця, 19 квітня 2019 

min
max

З метою удосконалення змісту, форм та засобів патріотичного виховання учнівської молоді 18 квітня у Бориславській ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 відбувся обласний семінар «Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») як  сучасна форма національно-патріотичного виховання учнівської молоді.

Учасниками семінару були провідний спеціаліст відділу освіти М.Гоц, методисти міського методичного кабінету, керівники і вчителі закладів освіти, а також чисельні гості: Михайло Набитович,заступник директора Львівського обласного центру краєзнавства і туризму, Марія Деленко, методист Львівського обласного центру краєзнавства і туризму, Руслан Цеслів, член громадської ради з національно-патріотичного виховання при Львівській облдержадміністрації, Андрій Спас, голова постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури та спорту, Андрій Бік, учасник АТО, боєць добровольчого батальйону «Карпатська Січ», заступник голови проводу Всеукраїнської молодіжної організації «Сокіл» у м.Бориславі, Ігор Періг, станичний станиці Борислав «Пласту» Національної скаутської організації України, вчителі та учні Козівського опорного навчального закладу ЗСО І-ІІІ ступенів – ліцею імені М.Гаврилка при ЛНУ ім.І.Франка Сколівського району, учні та вчителі Довжанського НВК І-ІІІ ступенів.

З вступним словом до учасників семінару звернулась провідний спеціаліст відділу освіти М.Гоц, яка зосередила увагу на необхідності удосконалення військово-патріотичного виховання через залучення юнаків і дівчат до участі в молодіжних організаціях,зокрема до участі в гуртку козацько-лицарського виховання «Сокіл» («Джура»).

Прийшли привітати учасників семінару маленькі українці, вихованці закладу дошкільної освіти №11.

Учасники у своїх доповідях висвітлювали питання формування національної свідомості учнівської молоді, козацько-лицарського виховання у початковій школі, ролі молоді у процесі державотворення,формування морально-духовних цінностей школярів засобами мистецтва бойового гопака. Роман Цеслів розповів про національно-патріотичне виховання учнівської молоді в контексті взаємодії регіонів України в межах акції «Схід і Захід разом».

Микола Когут, вч.історії та правознавства, керівник гуртка при Львівському обласному центрі краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді та Володимир Коцко, вч. «Захисту Вітчизни», керівник гуртка «Сокіл» («Джура») при ЦДЮТ презентували роботу гуртка «Сокіл» («Джура»), що діє у ЗОШ І-ІІІ ступенів №7.

Гуртківці в черговий раз продемонстрували високу підготовку і злагодженість дій у рої, національну свідомість та бажання бути учасниками дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

 

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Здобутки учнів-членів Малої академії наук м.Борислава Здобутки учнів-членів Малої академії наук м.Борислава Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 14-16 лютого 2020 року у Львові відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук. Переможцями обласного конкурсу стали і здобули право представляти Львівську область у Києві учениця 10 кл. Східницької ЗОШ І-ІІІ ст. N2 Ірина Рахвал у секції...

Переглядів: 647 Коментарів: 0

Відділи освіти

Заходи до Дня  захисника України Заходи до Дня захисника України Опубліковано: Середа, 16 жовтня 2019 14 жовтня  у величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці у м. Бориславі відбулись урочистості з нагоди святкування Дня захисника України,  77-ї річниці створення УПА та Дня українського козацтва. Літературно-мистецькою композицією привітали борців за волю України учні Бориславської ЗОШ...

Переглядів: 394 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook