Період публікації:

від

до

Категорія:

МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про внесення змін до Положення про електронний підручник»

Опубліковано: Понеділок, 20 травня 2019 

min
max

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про внесення змін до Положення про електронний підручник» (затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 02.05.2018 № 440, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 24.05.2018 за № 621/32073), завданням якого є уточнити вимоги до змісту, структурних компонентів та функціонування електронних підручників, якими забезпечуються здобувачі освіти та педагогічні працівники у порядку, визначеному законодавством.

Реалізація акта сприятиме виконанню вимог Закону України «Про освіту» щодо забезпечення здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників електронними підручниками; впровадженню цифрових технологій в загальній середній освіті, підвищення якості навчальних матеріалів та освітніх послуг.

Зауваження та пропозиції до проекту просимо надсилати до 24 травня на електронну пошту: b_kudrenko@mon.gov.ua та andriy.pankov@imzo.gov.ua (в копії) з темою листа «е-підручник».

Немає коментарів

Схожі статті:

Проект наказу МОН «Про затвердження Положення про електронний підручник» винесено на громадське обговорення Проект наказу МОН «Про затвердження Положення про електронний підручник» винесено на громадське обговорення Опубліковано: Субота, 03 березня 2018 Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про затвердження Положення про електронний підручник». Зауваження та пропозиції до проекту положення просимо надсилати до 15 березня за адресою e_book@imzo.gov.ua у формі таблиці за зразком.

Переглядів: 502 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Триває громадське обговорення проєкту наказу щодо змін до Умов прийому до ЗВО в 2019 році Триває громадське обговорення проєкту наказу щодо змін до Умов прийому до ЗВО в 2019 році Опубліковано: П`ятниця, 27 вересня 2019 Проєкт наказу розроблено Міністерством освіти і науки України відповідно до статті 44 Закону України «Про вищу освіту», абзацу шістнадцятого частини першої статті 64 Закону України «Про освіту», на виконання рішення Державної регуляторної служби України від 14 серпня 2019 року № 22. Метою запропонованого...

Переглядів: 3020 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook