Період публікації:

від

до

Категорія:

Поїздка в театр

Опубліковано: Понеділок, 06 травня 2019 

min
max


   «Сватання на Гончарівці»

  •    Саме таку виставу 3 травня переглянули учні 5-х класів  ОЗ "Рудківська СЗШ І-ІІІ ст. ім. В. Жеребного" Самбірського району Львівської області у Львівському драматичному театрі ім. М.Заньковецької.

   Знайомлячись із театральним мистецтвом, учні побачили, як відбувається дійство на сцені , відчули атмосферу глядача, оцінили гру акторів,стали співучасниками всіх подій, що проходять під час вистави на сцені.
    Ніхто не відривав погляду від сцени, тільки раз по раз лунали гучні оплески акторам за чудову гру, прекрасні пісні та танці.
    Всю помпезність дійства створювали масові сцени: костюми,пісні, танці і , звичайно, гра акторів. Навіть не можна визначити, хто грав краще: всі виконували свої ролі пречудово, і саме тому у кожного глядача сіяла посмішка на обличчі, а їхні оплески вдячності лунали все голосніше та голосніше.
   Наші учні одержали масу задоволення від вистави, бо доторкнулися до живого театру, побували в його аурі, вдихнули театрального повітря, глибше пізнали історію свого народу , розширили знання про звичаї , повір’я та побут України.
  П'ятикласники з великим задоволенням оглянули мальовничі краєвиди Львова з висоти міської ратуші.
 Завершили свою поїздку учні прогулянкою по вечірньому Львову.


.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Учні НРЦ  «Левеня» на екскурсії в Львівському академічному театрі опери та балету імені С. Крушельницької Учні НРЦ «Левеня» на екскурсії в Львівському академічному театрі опери та балету імені С. Крушельницької Опубліковано: Середа, 12 лютого 2020 7 лютого 2020 року учні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» в рамках проєкту «ДОСВІДні вогні» провели надзвичайну цікаву екскурсію в Львівський академічний театр опери та балету імені С. Крушельницької. Діти ознайомились  не лише із зовнішнім виглядом,...

Переглядів: 953 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Культпохід у Львівський обласний академічний театр ляльок (фото) Культпохід у Львівський обласний академічний театр ляльок (фото) Опубліковано: Четвер, 16 січня 2020 17 грудня 2019 року учні 2 класу КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» під керівництвом вихователя Захаревич О.Т. здійснили культпохід у Львівський обласний академічний театр ляльок на виставу «Сніговички і сонечко». Дітей дуже зацікавила перша...

Переглядів: 731 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook