Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу – учасники олімпіади з економічних дисциплін

Опубліковано: П`ятниця, 07 Червня 2019 

min
max

Студенти ІІІ курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Львівського кооперативного коледжу економіки і права взяли участь в Олімпіаді з економічних дисциплін серед студентів вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації Західної України, яка проходила на базі Львівського національного аграрного університету.

Метою проведення змагання були виявлення, відбір та підтримка обдарованої студентської молоді, розвиток і реалізації здібностей студентів, системне вдосконалення навчального процесу й активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів, підвищення якості підготовки фахівців з економічних дисциплін.

Участь в олімпіаді взяли понад 160 студентів, делегації були з понад 20 коледжів Західної України, що представляли такі міста: Івано-Франківськ, Стрий, Дрогобич, Бережани, Золочів, Млинів, Горохів, Тлумач, Нововолинськ та ін. Львівський кооперативний коледж економіки і права представили п’ять студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Олімпіада була проведена у формі комп’ютерного тестування в системі MOODLE з таких економічних дисциплін: «Економіка», «Бухгалтерський облік», «Фінанси», «Підприємництво», «Менеджмент», «Маркетинг», а також «Право», «Інформаційні технології».

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права були відзначені дипломами: Христина Назаркевич – Диплом І ступеня; Христина-Тамара Вихопень – Диплом ІI ступеня; Михайло Голубка – Диплом ІII ступеня. А також перемогли в номінаціях: Марія Прокіпчин – «За системність мислення», Марта Крупник – «За ґрунтовні знання в галузі економіки». Подякою відзначений за підготовку студентів до Олімпіади та хороші знання підопічних з економічних дисциплін голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, к.е.н. Михайло Михайлович Голубка.

В рамках проведення олімпіади викладачі та студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права відвідали музей історії ЛНАУ, музей Степана Бандери та музей імені професора Євгена Храпливого.

Адміністрація коледжу щиро вітає усіх переможців, бажає нових здобутків, яскравих перемог, неймовірних вершин, а головне – не втрачати віри у себе, надихати усіх навколо творити зміни, бути відданими доньками та синами нашої України.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжу провели олімпіаду з дисципліни «Основи кооперації» У Львівському кооперативному коледжу провели олімпіаду з дисципліни «Основи кооперації» Опубліковано: П`ятниця, 17 січня 2020 В рамках проходження Тижня циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права викладач-методист Марія Ільків провела предметну олімпіаду з дисципліни «Основи кооперації». Метою проведення олімпіади було підвищення якості підготовки кваліфікованих...

Переглядів: 1188 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права пройшла обласна студентська олімпіада з історії України У Львівському кооперативному коледжі економіки і права пройшла обласна студентська олімпіада з історії України Опубліковано: Понеділок, 10 Червня 2019 Нещодавно на базі Львівського кооперативного коледжу економіки і права, у співпраці з Радою директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів історії ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області, відбулася ХХІХ обласна олімпіада з історії України серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів...

Переглядів: 1008 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook