Період публікації:

від

до

Категорія:

Владислава Коваль і Святослав Гудзий – чемпіони України зі стрільби

Опубліковано: Вівторок, 11 Червня 2019 

min
max

2-7 червня 2019р. у м.м.Львові та Вінниці відбувся чемпіонат України з кульової стрільби серед юніорів віком до 20 років.

Гвинтівочну частину чемпіонату приймала Вінниця.

У стрільбі з трьох положень на 50м серед дівчат чемпіонкою України стала студентка І курсу Львівського училища фізичної культури Владислава Коваль. У фінальній дуелі Владислава на 2 очки випередила дніпровку Віолету Ликову.

У стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10м Коваль посіла ІІ місце. До перемоги Владиславі не вистарчило лише 0,1 очка. Перемогу у цій вправі здобула представниця Січеславщини Вероніка Скорина. Студентка ІІІ курсу Софія Пакліковська стала бронзовою призеркою. У командній першості збірна Львівської обл. у складі Коваль, Пакліковської і Марії Сулик (11 кл.) на ІІІ місці.

Ще одне «срібло» дівчата вибороли у командній стрільбі лежачи на 50м. У особистій першості Коваль посіла 4 місце, Пакліковська – п’яте.

Серед хлопців чемпіоном України у стрільбі лежачи став студент ІІ курсу Святослав Гудзий, результат переможця – 613,9 очків. Третьокурсник Андрій Злонкевич посів ІІІ місце.

У командній першості Гудзий, Злонкевич і ще один третьокурсник Олег Замико на І місці!

Ще один чемпіонський титул хлопці вибороли у стрільбі з пневматичної гвинтівки. У особистій першості Замико на ІІІ місці, Гудзий сьомий, а Злонкевич – дев’ятий.

Олег Замико став срібним призером у стрільбі на 50м з трьох положень. Святослав Гудзий тут шостий.

У гвинтівочному міксті Коваль і Гудзий у фіналі поступилися одесцям Валерії Островській і Кирилу Козюку і посіли ІІ місце. Пакліковська і Гудзий показали четвертий результат.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) 1 березня 2020р. завершився чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У категорії юніорів блискуче виступили на чемпіонаті вихованці Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури). В їхньому активі 6 золотих, 1 срібна і 1 бронзова медалі. Триразовою чемпіонкою...

Переглядів: 970 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) впродовж 25 лютого – 1 березня 2020р. відбувся чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10м срібним призером чемпіонату став вихованець Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Олег Царьков (вип. 2008р.). У фінальній...

Переглядів: 964 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook