Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі провели турнір зі спортивного танцю

Опубліковано: Вівторок, 02 липня 2019 

min
max

Викладачі циклової комісії фізичного виховання Львівського кооперативного коледжу економіки і права за підтримки адміністрації вишу, об’єднаного профкому та студентського самоврядування організували та провели турнір зі спортивного танцю «Dance Battle» між групами вишу під керівництвом викладача циклової комісії фізичного виховання Андрія Соломонка.

Мета заходу – пропаганда тренувань та спорту серед студентів, пропаганда здорового способу життя серед молоді, залучення молоді до танцювальних та спортивних тренувань, підтримка спортивних традицій вишу.

Відкрив спортивний захід викладач фізичного виховання Андрій Соломонко. До учасників спортивного турніру з вітальним словом звернулися представники адміністрації.

Ведучим дійства був Михайло Юркевич, голова студентського самоврядування, який оголосив склад журі: Ігор Леськів – заступник директора з навчально-методичної роботи, Ігор Біжко – заступник директора з виховної роботи, Андрій Соломонко – викладач циклової комісії фізичного виховання, Любов Фірчук – викладач циклової комісії правознавчих дисциплін, Михайло Голубка – голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності.

У турнірі взяли участь представники зі всіх спеціальностей та груп вишу. Студенти на сцені мали змогу продемонструвати свої здібності, зробити свято для своїх одногрупників та гостей. Показали, що відпочинок від навчання може бути креативним і спортивним навіть, якщо вони не мають танцювального досвіду. Продемонстрували, що звичайні студенти можуть танцювати, ставати краще, здобувати нові спортивні й танцювальні навички і активно проводити час після занять та можливість займатись танцями та спортом у виші.

За підсумками журі перемогу отримала збірна команда ФН-18 і ПВ(н)-18 під назвою «koop dance».

По закінчені турніру команди були нагороджені призами.

Адміністрація коледжу вдячна організаторам спортивного заходу та побажала всім юним спортсменам здоров’я, успіхів, наснаги, невичерпної життєвої енергії, величезної сили волі й нездоланного бажання перемагати, щоб досягнуті звершення стали надалі потужним стимулом для підкорення нових спортивних вершин, бути гордістю споживчої кооперації України та навчального закладу.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели турнір зі спортивний танців (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели турнір зі спортивний танців (фото) Опубліковано: Понеділок, 18 Червня 2018 У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели турнір зі спортивного танцю «Dance Battle» між групами вишу під керівництвом викладача циклової комісії фізичного виховання Андрія Соломонка. Мета заходу – пропаганда здорового способу життя серед молоді, підтримка спортивних традицій...

Переглядів: 429 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся турнір зі спортивного танцю (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся турнір зі спортивного танцю (фото) Опубліковано: Вівторок, 20 Червня 2017 Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели турнір зі спортивного танцю «Battle Dance» між групами вишу під керівництвом викладача циклової комісії фізичного виховання Андрія Соломонка. Організували захід викладачі циклової комісії фізичного виховання за підтримки адміністрації...

Переглядів: 555 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook