Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентів Львівщини запрошують до участі у всеукраїнському конкурсі «Розумним Бути Модно»

Опубліковано: Вівторок, 13 серпня 2019 

min
max

Студентів закладів вищої освіти Львівської області запрошують до участі у всеукраїнському конкурсі «Розумним Бути Модно». Переможці отримають грошові гранти на оплату навчання.

Всім бажаючим поборотися за грошовий грант пропонується написати та надіслати до 30 вересня 2019 року есе на тематику: «Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЕС».

Питання тематики необхідно розглядати в інноваційній площини та за обраним на власний розсуд направленням. Згідно вимог, роботи повинні містити власне бачення автора та бути унікальними. Перевірка також буде проводитися на унікальність. Для оцінювання студентських робіт запрошується незалежне журі, в склад якого входитимуть представники ЗВО зі всієї України.

Автори трьох найкращих робіт отримають нагороди:

  • 1-е місце – грошовий грант на оплату річного навчання;
  • 2-е місце – грошовий грант на оплату навчання за 6 місяців;
  • 3-є місце – грошовий грант на оплату 3 місяців навчання.

Студенти державної форми навчання отримають грошові гранти у вигляді стипендій, відповідно до розміру оплати за навчання. З повним переліком ЗВО та правилами написання робіт можна ознайомитися за посиланням.

Зазначимо,що конкурс проводитися компанією та медіа ресурсами: Likar info – Інформаційний портал про здоров'я та медицину; E-Kvytok – Сервіс бронювання авіаквитків, жд квитків, автобусних білетів; UAUA info – Інформаційний портал для батьків про дітей; Nadra Kredit – Сервіс підбору кредитів онлайн, мікрокредитів.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентів Львівщини запрошують долучитися до флешмобу та конкурсу на кращу фотографію Студентів Львівщини запрошують долучитися до флешмобу та конкурсу на кращу фотографію Опубліковано: Понеділок, 12 листопада 2018 З нагоди святкування Дня студента департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації ініціював флешмоб у вищих навчальних закладах Львівщини. Організатори підготували фоторамку та журнал, в якому усі охочі можуть залишити свої привітання з нагоди свята та креативні...

Переглядів: 356 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Економічна глобалізація та шостий технологічний устрій: студентам вишів пропонують написати дослідницьку роботу та виграти до 13 тисяч гривень Економічна глобалізація та шостий технологічний устрій: студентам вишів пропонують написати дослідницьку роботу та виграти до 13 тисяч гривень Опубліковано: П`ятниця, 05 жовтня 2018 Триває Всеукраїнський конкурс студентських дослідницьких робіт на тему: «Перспективи України в умовах економічної глобалізації та переходу країни на шостий технологічний устрій». До участі у конкурсі запрошуються студенти університетів 2-5 курсів різних спеціальностей та форм навчання. У своїх...

Переглядів: 450 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook