Період публікації:

від

до

Категорія:

Історичне значення Незалежності України

Опубліковано: Четвер, 22 серпня 2019 

min
max

            У Львівському обласному Будинку вчителя відбулась Мистецької вітальні, присвячена Дню Незалежності України на тему: «Історичне значення Незалежності України» за участю Народного депутата України 6-ти скликань, Заслуженого діяча мистецтв України Косіва Михайла Васильовича та вчителів історії області, міста Львова, КТ «Рідна школа», ветеранів боротьби за Незалежність України, «Ліги Українських жінок».

            Михайло Косів автор книги: «Про Україну» (1990 р.), «Вернімося до джерел» (1996 р.), «Двоязичіє чи без’язичіє» (1998 р.), «Доки? Коли?» (1998 р.), близько 200 статей з літературознавства, краєзнавства, мистецтвознавства, досліджень з історії України, аналізу політичних проблем. Нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ст. (2005 р.), відзнака Президента України – ювілейна медаль «25 років Незалежності України».

            Михайло Косів – депутат, один із ініціаторів прийняття акту Незалежності України, у своєму виступі проаналізував шлях, пройдений українським народом від проголошення Незалежності до наших днів, відзначив здобутки і втрати 28-ручному шляху розвитку України, і висловив оптимістичний погляд щодо майбутнього держави, незважаючи на складні реалії і сьогодення.

            Присутні взяли активну участь у обговоренні виступу Михайла Косіва.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook