Період публікації:

від

до

Категорія:

Мандрівка Золочівщиною

Опубліковано: Вівторок, 24 вересня 2019 

min
max

На завершення свого перебування на Золочівщині делегація з Луганщини, яка прибула у Словітський НВК в рамках програми «Змінимо країну разом»,  мандрувала землею Маркіяна Шашкевича.

За сприяння відділу освіти Золочівської РДА друзі з Луганщини  відвідали перлину Західної України, музей-заповідник, включений до туристичного маршруту «Золота підкова Львівщини» - Золочівський замок.

Начальник відділу освіти В.З.Бартошик тепло зустрів гостей та подарував кожному нове видання альманаху «Русалка Дністровая».

Також побували в одному із найдавніших монастирських комплексів України, унікальному архітектурному ансамблі-пам'ятці - Свято-Успенській Унівській Лаврі Студійського уставу.

У с. Словіта гостей радо зустріла і гостинно відкрила двері Святовоздвиженського монастиря Сестер Василіянок сестра Романа. Після Молебеня до Пресвятої Богородиці, який відслужив о.Домінік, сестра Романа провела екскурсію монастирем.

Завдяки умілій організації скаутів Золочева (Т.Гардигура) були проведені цікаві розваги. Забави, інсценізації, співи, частування гарячим борщем та печеною картоплею доповнили посиденьки на «Галявнику дружби».

Зі словами подяки, привітаннями та щедрими подарунками звернулися до усіх присутніх директор Містківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Сватівського району Луганської області Н.І.Скляренко, директор Словітського НВК І-ІІІ ступенів Золочівського району Львівської області Л.А.Лемішка та настоятелька монастиря сестра Романа.

Прощальна ватра зігріла друзів та залишила незабутні спогади у серцях кожного.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до участі у реалізації освітнього проекту «Україна у нас єдина: одна від Заходу до Сходу» між Львівщиною та Луганщиною в рамках програми «Змінимо країну разом».

 

Немає коментарів

Схожі статті:

 Година вшанування «Без права на забуття: Афганістан» Година вшанування «Без права на забуття: Афганістан» Опубліковано: Вівторок, 18 лютого 2020 14 лютого 2020 року  з нагоди 31 річниці виведення з Афганістану радянських військ, у Словітському НВК І-ІІІ ступенів було проведено годину вшанування «Без права на забуття: Афганістан». Учні школи слухали розповідь про воїнів-інтернаціоналістів, які виконували свій інтернаціональний обов’язок в Афганістані. Метою...

Переглядів: 895 Коментарів: 0

Відділи освіти

РІЗДВЯНА ФЕЄРІЯ У СТІНАХ СЛОВІТСЬКОГО НВК РІЗДВЯНА ФЕЄРІЯ У СТІНАХ СЛОВІТСЬКОГО НВК Опубліковано: Середа, 29 січня 2020 Різдво – це день, коли у світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це свято, яке люблять і чекають усі. Особлива духовна радість обіймає кожного з нас, бо цей день – незвичайний. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. 28 січня 2020 року до Словітського НВК з Різдвяною містерією...

Переглядів: 565 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook