Період публікації:

від

до

Категорія:

Секційне засідання інтелектуального напряму

Опубліковано: П`ятниця, 27 вересня 2019 

min
max

25 вересня на базі Львівського вищого професійного училища харчових технологій проведено секційне засідання інтелектуального напряму.

На заході були присутні педагогічні працівники закладів професійно-технічної освіти Львівщини.

Привітав учасників секції заступник директора з НВР Львівського державного Будинку техніки Вахула Роман Степанович та побажав творчої і результативної праці у позаурочний час в закладах ПТО.

На засіданні були висвітлені важливі питання щодо ефективної організації роботи гуртків, формування та підготовки команд, побудови і структури запитань для тренувань.

Завідувач відділу організаційно-масової роботи ЛДБТ Роздольська Іванна Іванівна доповіла про проведення інтелектуальних змагань за схемою «Брейн-ринг», «Що? Де? Коли?» у 2019/2020 н.р.

Заступник директора з НМР ЛДБТ Бойко Богдан Петрович підкреслив важливість інтелектуальних ігор в навчально-виховному процесі.

Випускник ЛВПУХТ, член оргкомітету Львівського обласної ліги інтелектуальної творчості Пригода Андрій Анатолійович розповів  про розвиток інтелектуальної творчості у м. Львові.

На особливостях правильної побудови команди та підготовки її до інтелектуальних змагань зупинилася керівник гуртка МВПУАТБ Шавель Ольга Володимирівна. Вона відзначила, що при підготовці команди потрібно враховувати особливості кожного учня, його загальноосвітній рівень знань, зацікавлення до певного предмету та ін.

Поділилася досвідом творчої роботи тренер команди ЛПКГТРС Яворська Людмила Вікторівна, зосередила увагу учасників на підготовці команди до інтелектуальних змагань.

До обговорення долучилася заступник директора з навчально-виховної роботи Рава-Руського ПЛ Голаєвич Ольга Валентинівна, яка наголосила, що найважливішим чинником перемоги є висока підготовка, стимул, знання та інтерес учнів.

Висловлюємо щиру подяку адміністрації ЛВПУХТ за сприяння у проведенні заходу.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбувся ІІ етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Відбувся ІІ етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Опубліковано: Понеділок, 24 лютого 2020 20 лютого у Львівському вищому професійному училищі комп’ютерних технологій та будівництва проведено ІІ етап турніру з гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки. У змаганнях взяли участь 20 команд закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини. Привітала учасників змагань заступник...

Переглядів: 696 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Відбувся І етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Відбувся І етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Опубліковано: П`ятниця, 31 січня 2020 28 січня у Львівському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту відбувся І етап турніру з гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки. У змаганнях взяли участь 22 команди закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини. Відкрив захід заступник директора з...

Переглядів: 370 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook