Період публікації:

від

до

Категорія:

Учні Підкамінського НРЦ навчалися мистецтву іконопису

Опубліковано: Середа, 02 жовтня 2019 

min
max

Важко уявити українську хату без ікони. Вона передавалася як сімейна реліквія та завжди займала найпочесніше місце в оселі. Давня традиція не змінилася до сьогодні.

Учні Підкамінського навчально-реабілітаційного центру І-ІІІ ступенів з поглибленою професійною підготовкою мали змогу навчатися мистецтву розпису ікон.

А все це завдяки Молодіжній спільноті "EFFATA" з храму Успення Пресвятої Богородиці УГКЦ смт. Підкамінь, які втілюючи проект "Неформальна освіта" за підтримки Львівської освітньої  фундації та фонду Джинджер відчинили двері Іконописної школи.

Мистецтву іконопису наших дітей навчала викладач Юлія Кузь з іконописної школи  "Радруж" УКУ, які є партнерами даного проекту. Діти поринули  у незвіданий , таємничий і надихаючий світ іконопису, отримали нові знання та досвід, у них з’явилося бажання наслідувати свого успішного наставника. Висловлюємо вдячність за індивідуальний підхід до кожної дитини, компетентність, відповідальність і доброзичливість, за те що відкрила неповторний світ своїм учням та вміло ведете їх по стежках любові і доброти.

Щиро вдячні отцю-декану Михайлу Бакаю за те, що він залучив учнів  нашого закладу до творіння цієї доброї справи, запалюючи в їх трепетних серцях вогник допитливості, віри в себе та справедливість.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Зі святом, освітяни! Зі святом, освітяни! Опубліковано: П`ятниця, 04 жовтня 2019 Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. З нагоди Дня працівників освіти 2 жовтня 2019 року в Підкамінському навчально-реабілітаційному центрі І-ІІІ ступенів...

Переглядів: 178 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

День Знань у Підкамінському НРЦ День Знань у Підкамінському НРЦ Опубліковано: Середа, 04 вересня 2019 2 вересня 2019 року в Підкамінському навчально-реабілітаційному центрі І-ІІІ ступенів з поглибленою професійною підготовкою відбулася святкова лінійка присвячена Дню знань. Знову урочисто і хвилююче на подвір’ї навчального закладу лунали  мелодійні звуки шкільного дзвоника, сердечні святкові вітання....

Переглядів: 370 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook