Період публікації:

від

до

Категорія:

«Школа – моя сім’я, моя родина, моя рідна Україна»

Опубліковано: П`ятниця, 04 жовтня 2019 

min
max

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли в педагога є особливо піднесений настрій, – День вчителя.

І так уже повелося в Україні, що завжди розпочинає урочистість господар.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор школи В.Є. Лозинський, який подякував колегам-педагогам за відданість, любов до своєї професії, а також батькам за тісний зв’язок, що дає можливість ефективно вирішувати концептуальні питання – навчання і виховання.

Атмосфера цього дня була надзвичайною, оскільки пролунав шкільний дзвінок для випускників шести поколінь, адже нашій школі виповнилось 60!

Для благословення директор Центру надав слово о. Івану Галімурці адміністратору Храму Свв. Ольги і Єлизавети, випускнику нашої школи 1975 року.

За доброю українською традицією голова батьківського осередку п. Ірина Михайлишина вручила коровай як символ миру і любові.

Бажаними гостями на святі були Яворовська Галина Володимирівна – Начальник управління департаменту освіти і науки ЛОДА та Головний спеціаліст управління департаменту освіти і науки ЛОДА Васюник-Кулієва Марія Іванівна, які побажали успішного здійснення всіх планів і задумів та людської пошани.

Школярі та ведучі свята Лесюк О.М. і Стельмах О.В. подарували присутнім вірші, пісні, танці. Змістовним був виступ наймолодших школярів 2-Б та 6-х класів, які разом з керівником гуртка Кияк М.В. підготували гумористичну сценку, де педагоги змогли побачити себе зі сторони очима дітей. Додав колориту виступ ансамблю під керівництвом вчителя музичного мистецтва Борисюк Л.Є.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Професія, дана Богом» – свято до Дня вчителя у Горішненській ЗОШ «Професія, дана Богом» – свято до Дня вчителя у Горішненській ЗОШ Опубліковано: Четвер, 17 жовтня 2019 Урочисто, осіннім феєрверком зустріла Осінь (Ритаровська  А., 5 кл.) учителів на святі «Професія, дана Богом». Вітали педагогів учні 6, 7 та 9 класів. Прозвучали пісні «Сонечко встає», «Берізка біля школи», «Вчителі – журавлі», «Вчителю», «Вітальна» у виконанні вокального ансамблю «Джерельце» (кер....

Переглядів: 528 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook