Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському палаці естетичного виховання учнівської молоді провели педраду

Опубліковано: Четвер, 17 жовтня 2019 

min
max

У Львівському державному палаці естетичного виховання учнівської молоді відбулася педрада.

На захід був запрошений т.в.о. директора департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Ігор Гайдук, який наголосив на успішній роботі колективу в 2018-2019 навчальному році, побажав плідної праці у новому навчальному році, привітав усіх присутніх із Днем працівників освіти та вручив подяки департаменту освіти і науки окремим педпрацівникам.

Директор палацу Олег Климович подякував Ігорю Гайдуку за увагу та нагороди і, в свою чергу, з нагоди дня працівників освіти вручив подяки кращим педагогам Палацу.

На педраді розглядались питання щодо поповнення контингенту, актуальні питання виконання плану проведення культурно-просвітницьких заходів, мистецьких проектів, роботи керівників художніх колективів.

Дякуємо педагогічним працівникам за плідну працю та бажаємо нових творчих звершень!

Немає коментарів

Схожі статті:

Педагогічна рада в школі Педагогічна рада в школі Опубліковано: Четвер, 16 січня 2020 16.01.2020 року в КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» пройшло засідання педагогічної ради, де розглядалося актуальне питання шкільної STEAM i STEAM – освіти та роль практичного психолога в НУШ.

Переглядів: 984 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

«Вернісаж професій – 2019» «Вернісаж професій – 2019» Опубліковано: П`ятниця, 06 грудня 2019 3 грудня департамент освіти і науки Львівської ОДА, Львівський державний палац естетичного виховання учнівської молоді та 16 закладів професійної освіти м. Львова провели у Палаці профорієнтаційне свято «Вернісаж творчості». Професійні заклади представили вернісаж професій, демонстрували учнівські...

Переглядів: 1331 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook