Період публікації:

від

до

Категорія:

Тимофій Куріпко – переможець Кубка України зі стрільби у міксті

Опубліковано: П`ятниця, 18 жовтня 2019 

min
max

Як вже стало звично, відразу у двох містах – Львові та Вінниці – 8-13 жовтня 2019р. відбулися національні змагання за Кубок України з кульової стрільби у олімпійських вправах.

У стрільбі змішаних команд з пневматичного пістолета, т.зв.міксті переможцями Кубка став львівський дует у складі учня 10 класу Львівського училища фізичної культури Тимофія Куріпка (на фото) та випускниці училища 2000р. Ольги Болонни. У фінальній дуелі львів’яни перемогли дніпровських вихованців ЛУФК Поліну Колеснікову (дів.прізвище Конарєва, вип. 2017р.)та Івана Бідняка (вип. 2003р.). Третє місце посіла ще одна львівська пара Гліб Кігітов (ІІ курс) та Юлія Коростильова (вип. 2004р.).

Колеснікова взяла реванш у особистій першості. У фіналі Поліна перестріляла Болонну 243,4 на 236,3. Соломія Возняк (вип. 2018р.) посіла 6 місце, Анастасія Колодяжна (вип. 2017р.) замкнула фінальну вісімку.

У стрільбі зі спортивного пістолета на 25м (вправа МП-5) срібною призеркою стала Анастасія Бондарук (вип. 2010р.). Бронзову медаль виборола Тетяна Селедцова (дівоче прізвище Борисюк, вип. 2001р.), а четверте місце посіла Юлія Коростильова.

У швидкісній стрільбі з пістолета на 25м (вправа МП-8) боротьба за Кубок розгорнулася між вихованцями училища Романом Бондаруком (вип. 1992р.) та Володимиром Пастернаком (вип. 2008р.). Фінальна дуель переможця не виявила 26:26 – у перестрілці переміг Бондарук.

Гвинтівочники змагалися у Вінниці. Серед чоловіків основна боротьба розгорнулася між вихованцями училища Олегом Царьковим (вип. 2008р.) та Олександром Галкіним (вип. 2009р.). У всіх трьох протистояннях переміг Царьков: у «пневматичному» міксті, стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10м (ГП-6) та стрільбі з малокаліберної гвинтівки на 50м з трьох положень (МГ-6). Олександр Галкін разом з Софією Пакліковською у міксті замкнув фінал і посів 5 місце, у ГП-6 і МП-6 став срібним призером.

Студентка ІІ курсу Владислава Коваль виборола бронзову медаль у жіночій МГ-6.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) 1 березня 2020р. завершився чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У категорії юніорів блискуче виступили на чемпіонаті вихованці Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури). В їхньому активі 6 золотих, 1 срібна і 1 бронзова медалі. Триразовою чемпіонкою...

Переглядів: 989 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) впродовж 25 лютого – 1 березня 2020р. відбувся чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10м срібним призером чемпіонату став вихованець Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Олег Царьков (вип. 2008р.). У фінальній...

Переглядів: 982 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook