Період публікації:

від

до

Категорія:

Про проведення двадцятого дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги" (Мостиська ОТГ)

Опубліковано: Вівторок, 22 жовтня 2019 

min
max

16 жовтня 2019 року на базі Мостиського ЗПО проведено міський конкурс на кращу живописну, графічну композицію в рамках двадцятого (Всеукраїнського) дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги» з метою широко пропагувати серед дітей та юнацтва кращі зразки мистецьких творів патріотичного спрямування, що розкривають героїчний шлях національно-визвольної боротьби українського народу в ХХ столітті,
зображувати у творах період Січового Стрілецтва, Української Галицької Армії, Організації Українських Націоналістів, Української Повстанської Армії, а також сучасний період боротьби українського народу під час Революції на Граніті, на Помаранчевому та Євромайданах та Революції Гідності, підтримувати і прославляти бойовий дух наших воїнів на фронті з російським агресором; популяризувати в молодіжному середовищі українське патріотичне мистецтво, зокрема малярство; інтерес до героїчного минулого українського народу, сформувати громадську думку стосовно необхідності всебічного сприяння розвитку українського сучасного мистецтва; образотворчого та ужиткового мистецтва; виявити та відзначити талановитих і обдарованих дітей.
На міський конкурс подали роботи
ОЗ «Мостиський ЗЗСО № 1 І-ІІІ ступенів» – 2 роботи
Філія «Годинівський ЗЗСО І-ІІ ступенів-ЗДО»
ОЗ «Мостиський ЗЗСО № 2 І-ІІІ ступенів» - 1
ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів-ЗДО» – 2
Мостиський ЗЗСО № 3 І-ІІІ ступенів - 1
Пнікутський НВК – 3
Мостиський ЗПО – 2
Загальна кількість робіт поданих на конкурс – 11.
Живописна композиція – 3
Графічна композиція – 8
На підставі підсумків журі конкурсу
Визнати переможцями і нагородити грамотами відділу освіти, культури
і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області
Номінація «Живописна композиція»
І місце – Лех Діана, вихованка гуртка «Живопис» Мостиського ЗПО - «Степан Бандера» (кер. Лех Н.В.)
І місце – Романченко Діана, учениця 9-А класу ОЗ «Мостиський ЗЗСО № 1 І-ІІІ ступенів «За Україну! За її волю!» (кер. Галамай Н.Б.)
І місце – Гавриляк Володимир, учень 8 класу Пнікутського НВК «За майбутнє України» (кер. Мисаковець Г.І.)
Номінація «Графічна композиція»
І місце – Голик Анжеліка, вихованка гуртка «Витинанка» Мостиського ЗПО - «90 років ОУН» (кер. Лех Н.В.)
І місце – Паркасевич Соломія, учениця 10- Б класу ОЗ «Твіржанський
ЗЗСО І-ІІІ ступенів-ЗДО» - «Пророцтво Шевченка» (кер. Чміль С.І.)
І місце – Попович Соломія, учениця 8-В класу ОЗ «Мостиський ЗЗСО № 1
І-ІІІ ступенів» - «Ангеле хоронителю мій, завжди при мені стій» (кер. Галамай Н.Б.)
І місце – Вергун Юлія, учениця 7 класу Пнікутського НВК - «Героям Слава!» (кер. Гоян І.Д.)
ІІ місце – Червінська Анастасія, учениця 9 класу Мостиського ЗЗСО № 3 І- ІІІ ступенів – «Боже, Україну збережи!» (кер. Пастерницька Ю.С.)
ІІ місце – Пилип Олексій, учень 7 класу ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів-ЗДО» - «Шевченко і сьогодення» (кер. Чміль С.І.)
ІІ місце – Збитковська Анна, учениця 9 класу філії «Годинівський ЗЗСО І-ІІ ступенів-ЗДО» ОЗ «Мостиський ЗЗСО № 2 І-ІІІ ступенів» - «Козацька слава» (кер. Маїк В.Г.)
ІІ місце - Стабрин Володимир, учень 9 класу Пнікутського НВК - «Слава Україні!» (кер. Мисаковець Г.І.).
Переможці (І місця) міського конкурсу на кращу живописну, графічну композицію в рамках двадцятого (Всеукраїнського) дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги» будуть брати участь у ІІ турі Фестивалю (м. Львів, вул. Вахнянина, 29, ЦТДЮГ).

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині відзначили переможців XІХ дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги» На Львівщині відзначили переможців XІХ дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги» Опубліковано: Понеділок, 03 грудня 2018 Сьогодні, 3 грудня, у Львівському національному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької відзначили переможців XІХ дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги». Переможців привітав заступник директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Ігор Гайдук. У цьогорічному фестивалі...

Переглядів: 357 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

"Сурми звитяги" у м. Стрию "Сурми звитяги" у м. Стрию Опубліковано: П`ятниця, 19 жовтня 2018 Завершився XIХ міський дитячо-юнацький фестиваль “Сурми звитяги”. Цьогоріч школярі закладів загальної середньої освіти міста Стрия змагались у декламуванні патріотичної поезії на конкурсі «Художнє читання», виконували музичні твори на святі патріотичної пісні 10 жовтня у Народному домі та малювали малюнки,...

Переглядів: 533 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook