Період публікації:

від

до

Категорія:

Осіння мандрівка до Львова

Опубліковано: Четвер, 24 жовтня 2019 

min
max

Кожного року осінь чарує нас своєю красою та яскравістю. А ще вона дає школярам безліч можливостей для втілення творчих ідей та проведення цікавих екскурсій.

Покликала вона у дорогу і учнів початкових класів Великовільшаницької ЗОШ І – ІІІ ступенів.

Шевченківський гай у Львові манить осінніми пейзажами та запрошує в гості. 20 жовтня 2019 року  він зустрів школярів своєю неповторністю, ніби завмер, прислухаючись до кроків осені та його гостей.  Люди приходять сюди відпочити: блукають алеями, засипаними листям, дихають свіжим осіннім повітрям. І діти полюбляють гуляти в парку: ховаються одне від одного між деревами, збирають листя. А для мандрівників це прекрасна нагода доторкнутися до минуло, адже серед старезних дерев розмістився просто неба музей архітектури та побуту.

Додамо, що в Музеї відтворено понад 100 пам’яток народної архітектури. Чи то хата під солом’яною стріхою, чи комора заможного селянина, чи млин, а чи понад столітня школа – кожен об’єкт є унікальним як із погляду зацікавленого фахівця так і візитера, який хоче ближче пізнати матеріальну та духовну культуру українців.

Збагатившись прекрасними пейзажами поїздка учнів продовжилась…Наступною зупинкою школярів був Львівський державний цирк, який вони  відвідали для перегляду циркової програми на воді «Ватерленд».

Протягом майже трьох годин артисти не лише демонстрували свої номери під куполом чи на манежі, а й виконували їх у величезному басейні.З великим нетерпінням діти чекали виходу морського котика. Десятирічна Нора й обручі на ловила і навіть грала на гітарі.

Яскрава та насичена програма професійних акторів неабияк вразила дітвору. Багато з них вперше побували у цирку, тож це свято вони запам’ятають надовго. 

Переповнені незабутніми враженнями і позитивними емоціями мандрівники повернулись додому.

Немає коментарів

Схожі статті:

Під знаком Купідона Під знаком Купідона Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 Так ніхто не кохав, Через тисячі літ лиш приходить подібне кохання. В день такий розцвітає весна на землі І земля убирається зрання… День святого Валентина – дуже ніжне та добре свято, коли люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття – любов. В цей  лютневий день на душі тепло,...

Переглядів: 876 Коментарів: 0

Відділи освіти

Міжнародна гра зі світової літератури «Sunflower» у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ст. Міжнародна гра зі світової літератури «Sunflower» у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ст. Опубліковано: Понеділок, 02 грудня 2019 Цікаво та пізнавально пройшла Міжнародна гра зі світової літератури «Sunflower» у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ст. Найактивнішими виявилися школярі молодшої та середньої ланки. Діти долучидися до найвищих досягнень світової літератури і культури, загальнолюдських і національних духовних цінностей,...

Переглядів: 512 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook