Період публікації:

від

до

Категорія:

«Осінній ярмарок» у П'ятничанському НВК

Опубліковано: П`ятниця, 25 жовтня 2019 

min
max

24 жовтня 2019р. учні початкових класів під керівництвом Колотило М.В, Кухар О.П, Угери О.Б організували «Осінній ярмарок».

З неабиякою фантазією та завзяттям підійшли до організації заходу учні, батьки, вчителі. Кожен клас відрізнявся своєю оригінальністю,  усім хотілося привернути увагу до своєї продукції чи товару. Різноманіття овочів, фруктів, домашньої випічки втілилися в чудові та цікаві композиції учнів.

Справжнє свято відбулося в душі кожного присутнього. Чого тут тільки не було: і печене, і варене, і вирощене своїми руками. Та який же ярмарок без української пісні та запашного танцю? Було багато сказано про осінь, бо ця чарівна пора на казку схожа. І все в ній є: достаток, дивовижна і неповторна краса, що надихає людей на творчість.

Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи. Воно принесло всім веселий настрій, об'єднало зусилля учнів, батьків, вчителів.

Хочеться подякувати за активність, ініціативність та підтримку усім батькам, які із задоволенням та натхненням долучаються до цікавої та потрібної шкільної справи.

Кошти, зібрані учнями, будуть передані онкохворим дітям.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Вони тримають небеса» «Вони тримають небеса» Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 Флешмоб «Вони тримають небеса», присвячений вшануванню Героїв Небесної Сотні, відбувся сьогодні, 20 лютого, у НВК «П’ятничанський ЗНЗ І-ІІ ст. – ДНЗ». Провели такий захід, аби віддати данину пам’яті тим, хто віддав своє життя за світле майбутнє України під час трагічних днів лютого 2014 року, згадати...

Переглядів: 646 Коментарів: 0

Відділи освіти

«Вони тримають небеса» «Вони тримають небеса» Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 Флешмоб «Вони тримають небеса», присвячений вшануванню Героїв Небесної Сотні, відбувся сьогодні, 20 лютого, у НВК «П’ятничанський ЗНЗ І-ІІ ст. – ДНЗ». Провели такий захід, аби віддати данину пам’яті тим, хто віддав своє життя за світле майбутнє України під час трагічних днів лютого 2014 року, згадати...

Переглядів: 834 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook