Впродовж 23-25 жовтня Львівське вище професійне училище харчових технологій радо приймало гостей з Середньої професійної школи гастрономії готельних послуг міста Братислави (Словаччина).
Зокрема, 23 жовтня відбулася спільна конференція. Викладачі та майстри виробничого навчання Львівського ВПУ харчових технологій підготували цікаву інформацію про різноманіття української кухні (викладач Дремух Н.В.), галицьку кухню (майстер виробничого навчання Лядик О.Г.), бойківську кухню (майстер виробничого навчання Хміль Л.Б.), полтавську кухню (майстер виробничого навчання Васіков П.Є.), волинську кухню (майстер виробничого навчання Ших М.П.) та закарпатську кухню (майстер виробничого навчання Савчак І.Й.).
Під час конференції іноземним гостям презентувала авторську книгу «101 рецепт бойківської кухні на будні і свята» Ганущак О.В., майстер виробничого навчання, пекар, кондитер. Також для гостей відбулася оглядова екскурсія навчально-матеріальної бази училища.
25 жовтня у Львівському ВПУ харчових технологій відбулася завершальна частина візиту гостей з Середньої професійної школи гастрономії і готельних послуг міста Братислави. Гості приготували їх місцеві страви, якими почастували львівських колег. Під час обіду відбувся символічний обмін подарунками та вручення грамот за плідну міжнародну співпрацю.
Немає коментарів