Період публікації:

від

до

Категорія:

Іди, Осінь, до малят, до дівчаток і хлоп’ят

Опубліковано: П`ятниця, 01 листопада 2019 

min
max

З 28 жовтня по 1 листопада у дошкільному закладі «Казка» с. Ожидів відбувся тиждень «Іди, Осінь, до малят, до дівчаток і хлоп’ят».

28-29 жовтня відбулася виставка осінніх композицій з природніх матеріалів за участі колективних робіт сімей дошкільнят молодшої групи «Сонечко» та середньої групи «Дзвіночки», за що велика вдячність батькам.

30 жовтня у нашому садочку відбулося свято Осені, в якому взяла участь середня група «Дзвіночки» ( вихователь Агафонова О.Р., музкерівник Олійник У.І.). Усі дітки із задоволенням перевтілилися у казкових персонажів та розповіли чарівну осінню казку, співали, танцювали.

Завітала до вихованців і головна героїня свята – щедра Осінь.

31  жовтня завітала Осінь-чарівниця до найменших наших вихованців групи «Сонечко» (вихователь Габа О.О., музкерівник Олійник У.І.). Малюки радо вітали її віршами, піснями та хороводами. Щедра Осінь розважала дошкільнят іграми та частувала смачними гостинцями. Свято залишило усім гарний настрій та сонячні усмішки.

І на завершення тижня 1 листопада за участі вихованців старшої групи «Ромашки» (вихователь Стецюк Л.П., музкерівник Олійник У.І.) відбувся ранок «Посвята в козачата», на якому діти ознайомилися з традиціями козаків, побутом та звичаями, з їх заповідями.

Вихованці співали козацьких пісень, танцювали з шаблями, гопачок, а також проводилась вікторина та естафети на козацьку тематику.

Завітав до наших дошкільнят і справжній Отаман, який перевіряв хлопців на волю, мужність та дружбу. Після чого посвятив їх у козачата і вручив пам’ятки для справжніх козачат.

Тиждень пройшов насичено, цікаво і повчально!

Немає коментарів

Схожі статті:

Осінній вальс в НРЦ  «Левеня» Осінній вальс в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Вівторок, 12 листопада 2019 «Правду кажуть, що осінь на рябому коні їздить, бо вся вона така барвиста». Саме такі слова звучали 12 листопада 2019 року на святі осені в Комунальному закладі Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня». І це дійсно так, адже осінь не тільки щедра на свої дари, а й зачаровує...

Переглядів: 425 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Творчі фантазії в НРЦ  «Левеня» Творчі фантазії в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Субота, 09 листопада 2019 Якою буває осінь? Теплою... Золотою... Туманною... Яблучно-коричною. А ще осінь, як жодна інша пора року, буває креативною. «Золота осінь» дарує нам багато ідей для творчості. Здавалося б, що можна зробити з природніми матеріалами? А що завгодно, від їжаків до макету сільської місцевості. Сьогодні, 8...

Переглядів: 936 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook