Період публікації:

від

до

Категорія:

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму

Опубліковано: П`ятниця, 15 листопада 2019 

min
max

В рамках низки науково-освітніх проєктів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи:

  • 25 жовтня – 25 листопада – підсумкова виставка ХІ Міжнародного пленеру іконописців у Новиці «Псалми».
  • 8 листопада – 8 грудня – виставка Романа Романишина. Перехрестя.

В рамках науково-освітніх програм «Національний музей і молодь», «Школа і музей – працюємо разом» та проекту «Церковно-календарний рік в українському мистецтві (на прикладі пам’яток із фондів НМЛ)» (пр. Свободи, 20):

  • 19 листопада о 14:30 – тематична екскурсія «Св. Юрій Змієборець» та майстер-клас «Ікона на склі» для людей з обмеженими фізичними можливостями (спільнота Лярш-Ковчег).
  • 20 листопада об 11:00 – квест для дітей «Дари Митрополита».
  • 21 листопада о 12:00 – майстер-клас для дітей «Вибійка на тканині».

В історичному музейному комплексі Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького по вул. Драгоманова, 42:

  • 24 жовтня – 24 листопада – відкриття виставки Остапа Патика.
  • 20 листопада – в межах проєкту «Музейна педагогіка» – музейний урок з української мови «Опис портрета».

В межах проєкту «Музейна педагогіка»:

  • 22 листопада – музейний урок з української мови «Музейна абетка».
  • 22 листопада – в межах проєкту «Музейна майстерня» – майстер-клас з друку гравюри за мотивами графічних творів українських митців ХХ ст.
  • 23 листопада – майстер-клас з олійного живопису «Квіти» від художника Остапа Патика за мотивами його робіт на персональній виставці.

на базі Художньо-меморіального музею О. Кульчицької:

  • 13 листопада – 31 січня – виставка Леопольд Левицький «Краківський цикл» (1931-1935).

на базі Художньо-меморіального музею О. Новаківського:

В рамках заходів до дня пам’яті Митрополита А. Шептицького:

  • 24 листопада о 15:00 – лекція «Митрополит Андрей Шептицький у творчій долі Олекси Новаківського та діяльності його мистецької школи».
  • 15 грудня о 17:00 – мистецький вечір в рамках проєкту «Відроджуючи традиції Мистецької школи О. Новаківського», приурочений до іменин Митрополита Андрея.

Немає коментарів

Схожі статті:

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Опубліковано: Четвер, 19 грудня 2019 В рамках низки науково-освітніх проєктів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи: 13 грудня – 23 лютого – «Корнило Устиянович: художник українського відродження в Галичині» (до 180-річчя від дня народження). В рамках науково-освітніх програм...

Переглядів: 964 Коментарів: 0

Виховання

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Опубліковано: П`ятниця, 06 грудня 2019 В рамках низки науково-освітніх проєктів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи: 8 листопада – 8 грудня – виставка Романа Романишина. Перехрестя. 13 грудня – 20 лютого – «Корнило Устиянович: художник українського відродження в Галичині» (до 180-річчя...

Переглядів: 1109 Коментарів: 0

Виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook