Період публікації:

від

до

Категорія:

Посвята в козачата

Опубліковано: П`ятниця, 15 листопада 2019 

min
max

 

Уже традиційно в Семенівській школі І-ІІІ ст. відбулося свято — посвята в козачата учнів четвертих класів, яке підготувала та провела педагог-організатор Антонів З. Р.

          На свято завітали: кошовий отаман, писар та козак.   Перед посвятою юні козачата ознайомились із життям козаків, їх заповідями, побутом та звичаями, що панували на Запорізькій Січі, а потім продемонстрували свої знання про козаків.

Вступаючи до лав козацтва, перед обличчям своїх друзів, перед рідною землею школярі урочисто поклялись, що вивчатимуть історію і традиції українського народу, готуватимуть себе розумово, фізично і морально, щоб чесно і віддано служити українському народу в ім’я становлення нашої незалежності та процвітання.

         На святі звучали вірші та пісні про неньку Україну та козаків.   На завершення свята писар вручив посвідчення козачатам.

Такий захід дає змогу плекати у дітях почуття патріотизму, любові до своєї держави, до її минулого. Зацікавлює історією свого народ, виховує бути гідними громадянами своєї держави. Адже людина без минулого, як дерево без кореня.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook