Період публікації:

від

до

Категорія:

Кольорові емоції

Опубліковано: П`ятниця, 15 листопада 2019 

min
max

13 листопада 2019 року у Завадівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Яворівського району практичним психологом Марією Колясою та педагогом організатором Марією Стецик з учнями 2 класу було проведено розвивальне заняття з елементами тренінгу на тему «Кольорові емоції».

Метою заняття було навчити учнів зрозуміти і відчувати свій внутрішній світ,  своє ставлення до себе і оточуючого, сформувати  здатність визначити емоційний стан своїх однокласників.

Під час заняття школярі за допомогою кольорів вчились розвивати  свої творчі здібності та образне мислення. Також вихованці переглянули мультфільм «Емоції з рибками», метою якого було донести до дітей важливість усіх емоцій та вміння їх контролювати.

Малюючи спільний малюнок за допомогою артпедагогіки ( малювання долоньками), вихованці НУШ вчились згуртованості дитячого колективу.

Дякуємо організаторам за цікаве та насичене заняття.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook