Період публікації:

від

до

Категорія:

Міжнародний День толерантності 

Опубліковано: Субота, 16 листопада 2019 

min
max

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності  та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов усіх учасників навчально-виховного процесу  в Котівській ЗОШ І-ІІ ступенів імені Михайла Логина  Яворівського району проведено ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ.

Діти із задоволенням  взяли участь у  акції "Створи квітку толерантності", де всі бажаючі виготовили власну толерантну квітку. Серед учнів 6-х класів було проведене анкетування «Наскільки я толерантний». Учні 5 класу  створили колаж «Ми всі різні, але всі рівні», під час виконання творчого завдання діти проявили креативність, неповторність.

Загалом день толерантності в нашій школі пройшов дуже продуктивно та весело. Всі учні зробили для себе важливі висновки, що треба бути терпимими та толерантними по відношенню до людей. 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook